Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Halka Hizmet Hakka Hizmettir'

İskenderun Belediyesi, ilçe genelindeki bakıma muhtaç yaşlı ve hastalara evlerinde bakım ve sağlık taraması hizmeti vermeye devam ediyor.

'Halka Hizmet Hakka Hizmettir'

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi, ilçe genelindeki bakıma muhtaç yaşlı ve hastalara evlerinde bakım ve sağlık taraması hizmeti vermeye devam ediyor.

İskenderun Belediyesine bağlı sağlık personelinin ilçe genelindeki çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor. 

İskenderun Belediyesi'nin sosyal belediyeciliğin gereği olan ilçe genelindeki yaşlı ve bakıma muhtaç hastalara yönelik sürdürdüğü evde bakım hizmeti vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 

İlçe genelinde hasta ve bakıma muhtaç yaşlının sağlık hizmetlerini devam ettirdiklerini belirten İskenderun  Belediye Başkanı Seyfi Dingil sağlık ekiplerinin ilçe halkı tarafından çok sevildiğini belirtti. 

Başkan Seyfi Dingil ,"Sosyal belediyeciliğin gereği olarak hayata geçirdiğimiz evde sağlık hizmetimiz halkımızdan büyük ilgi görüyor. Özellikle evde bakıma muhtaç yaşlı hastalarımızın enjeksiyon, pansuman ve tansiyon gibi tedaviye yönelik ihtiyaçlarını evlerinde gidermek için sağlık ekibimiz bakıma muhtaç vatandaşımızı ziyaret ederek ihtiyaçlarını gideriyorlar "dedi. 

Sağlık ekiplerinin aynı zamanda hastaları büyük hastanelere yönlendirme görevinde de bulunduklarını anlatan Başkan Seyfi Dingil," Bakıma muhtaç vatandaşlarımızın hizmetinin yanı sıra belediyemizin sağlık birimini arayan vatandaşlar rahatsızlıklarını dile getirdikten sonra kendilerine büyük hastanelerden randevu almaları konusunda da sağlık ekiplerimizden yararlanıyorlar. Halka hizmet hakka hizmettir. Vatandaşlarımız memnuniyeti bizleri mutlu ediyor,”şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar