Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Arsuz’dan Anlamlı Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Teşkilatı, düzenlediği dayanışma yemeğinde partinin çeşitli organlarından isimlerle üyeleri bir araya getirdi.

CHP Arsuz’dan Anlamlı Dayanışma YemeğiWeb
TV

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Teşkilatı, düzenlediği dayanışma yemeğinde partinin çeşitli organlarından isimlerle üyeleri bir araya getirdi.

CHP Hatay Milletvekillerinden sadece Serkan Topal’ın katıldığı, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, milletvekilliğine iddialı adaylıklarıyla CHP için mücadele veren Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Ender Çolakoğlu, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İş İnsanı Sonay Aykut, Mali Müşavir Ali Mutlu, Avukat Servet Mullaoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu ve daha bir çok önemli ismin katıldığı dayanışma gecesi, ülke gündeminin karışık olması ve şehit cenazeleri nedeniyle, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Onuncu Yıl Marşı ve Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti.

Gecede konuşma yapan CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, ülke gündemine ve şehit cenazeleriyle dokunulmazlıkların kaldırılması konularına dikkat çekerek, yaşanan acıların son bulması temennisinde bulundu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, Arsuz’da kurulması planlanan termik santral projesinin gerçekleşmemesi için gerekli her şeyin yapılacağını belirterek, Arsuz’da ve Türkiye’de tüm CHP’lilerin birlik ve beraberlik içinde olduğu iktidar dönemi ile ülkenin içinde bulunduğu karanlık tablodan kurtulacağına olan inancına vurgu yaptı.

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da yaptığı konuşmaya esprili bir şekilde başlayarak, “Ne olacak bu CHP’nin hali diye bana hep soruyorlar” şeklinde bir giriş yaptı.

CHP’nin kendi içindeki tüm dinamikleriyle bir bütün ve iktidar olacak güçte olacağına dikkat çeken Güzelmansur, Türkiye’nin özlemini çektiği huzur ve güven ortamına CHP iktidarıyla kavuşması için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal gecede söz alarak, Hataylı her insanın yüreğinde Hz. Ali’nin cesaretinin ve Zülfikar kılıcının adaletinin var olduğunu ifade ederek katılımcıları selamladı.   

Gecede CHP Arsuz Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Vahide Altun’un organizasyonuyla sahne alan Körfez Musıki Derneği saz heyeti, solistler Esen Şahin ve Selva Tümkaya, geceye katılan herkese doyumsuz bir Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu.

chp-arsuz-icerik3.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHP Arsuz’dan Anlamlı Dayanışma Yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş