Skip Navigation Links

Birlikte Yönetim, Birlikte Çözüm

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleriyle istişare toplantılarıyla ortak akıl örneği sergiliyor.

Birlikte Yönetim, Birlikte Çözüm

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, birlikte üretme, birlikte yönetme ve karşılıklı istişareyle sorunları birlikte çözme anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği meclis üyeleriyle değerlendirme toplantılarının ikincisini gerçekleştirdi. Daha önce Nardüzü ve Karaağaç Mahalle Meclis üyeleri ile birlikte Karaağaç Hizmet Binası'nda bir araya gelen Başkan Culha, bu kez Gözcüler Hizmet Binası'nda Gözcüler, Uluçınar ve Konacık Mahalle meclis üyeleri ile bir araya geldi. Mahallelerde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaların yanısıra, sorunları, ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri meclis üyeleriyle tek tek görüşen Başkan Culha, meclis üyelerine mahallelerin yanısıra ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Şehir Plancısı İbrahim Küsgü ve meclis üyeleri ile birlikte pafta üzerinde yeni açılan ve açılması planlanan yollar ile asfalt çalışmalarını değerlendiren Başkan Culha, ilçe genelinde ulaşımı kolaylaştıracak ve trafiği rahatlatacak olan çalışmaların yanı sıra Gözcüler Çarşı'nın tek yön olması için yapılabilecekler hakkında da istişarede bulundu.

Meclis üyeleri ile istişare toplantılarının hizmetin işleyişine olumlu etki ettiğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Belediye Meclis üyelerimizle birlikte belirli aralıklarla bir araya gelerek çalışmalar ve yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuyor ve mahallelerimizin sorunlarını bire bir tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. İlçemizin eksiksiz olarak her alanda modern bir yapıya ulaşması ve geleceğini en iyi şekilde oluşturmamız için bu istişareler ve değerlendirmeler çok önemli. Hepimizin  amacı; Arsuz Halkı'na en iyi hizmeti  vermek ve  bu amaç doğrultusunda halka hizmet götürmektir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet