Skip Navigation Links

Arsuz Ressamlara da İlham Kaynağı

Arsuz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yağlı boya resim kursuna katılan kursiyerlerin tabloları hayran bıraktı.

Arsuz Ressamlara da İlham KaynağıWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay’ın Arsuz İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yağlı boya resim kurslarına katılan kursiyerler tarafından hazırlanan resimlerden oluşan sergi Arsuz Füsun Sayek Kültür Evi’nde açıldı.
 
6 ay gibi kısa bir sürede ortaya çıkan tablolar, Arsuz Füsun Sayek Kültür evinde görücüye çıktı. Arsuz İlçe Kaymakamı Fatih Baysal’ın annesi Nesrin Baysal ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Yıldız Bor’un da bulunduğu kursa her meslek grubundan ve her yaş grubundan 14 kursiyer katılırken, sergide toplam 90 parça tablo yer aldı.
 
Serginin açılış kurdelesi, Arsuz İlçe Kaymakamı Fatih Baysal ve Eşi Hacer Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Meclis Üyesi Yıldız Bor, Arsuz Halk Eğitim Müdürü Kasım Andı ve Kurs Hocası Gönül Ezer tarafından kesildi.
 
Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek’in katkı sağladığı ve yoğun katılımın olduğu sergide yer alan eserler katılımcılardan tam not alırken kurs hocası Gönül Ezer yaptığı açıklamada, “Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak Arsuz’da bir ilki yaşıyoruz bugün. Öğrencilerimizin hiçbiri fırça tutmayı, boya kullanmayı bilmiyorken 6 ay sonra çok güzel eserler ortaya çıkardılar için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
 
Arsuz Kaymakamlığımıza, Halk Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Bize bu yeri tahsis eden, sponsorluğumuzu yapan Sayın İskender Hocamıza çok teşekkür ediyorum. 
 
Kursiyerlerimiz hepsi de birbirinden yetenekli ve azimli bayanlardı, muhteşem eserler ortaya koydular. Her şey gönlümüzce oldu ve bu kursumuzu mutlu bir şekilde sonlandırmış olduk.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Ressamlara da İlham Kaynağı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet