Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'İlçemizin Futbolda Parlayan Yıldızları Ve Başarılarıyla Övünüyoruz'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'dan U - 14 Ligi 1. Kademe Türkiye Şampiyonası'na imzasını atan Karaağaçspor'a kutlama:

'İlçemizin Futbolda Parlayan Yıldızları Ve Başarılarıyla Övünüyoruz'

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Mersin’de oynanan U-14 kategorisi 1. Kademe Türkiye Şampiyonası maçlarında rakiplerine fırsat vermeyerek adını altın harflerle bölge şampiyonluğuna yazdıran Karaağaçspor Futbol Okulu Sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Osmaniyespor ile oynadığı final maçından 4-0 galibiyetle ayrılarak, Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarına katılmaya hak kazanan Karaağaçspor'un şampiyonluk kupasını Arsuz'a getireceğine yürekten inandığını ifade eden Başkan Nazım Culha, "Futbol branşında ilçemizin adını en iyi şekilde duyuran sporcularımızın ve kulübümüzün başarılarıyla övünüyor, onlarla gurur duyuyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizler de takıma inanıyoruz ve daha büyük başarılara imza atacaklarını biliyoruz. Türk Futbolu'na sayısız sporcu kazandıran ve kazandırmaya da devam edecek olan Karaağaçspor, elde ettiği başarılarla adeta göğsümüzü kabartıyor. Mersin’de oynanan U-14 kategorisi 1. Kademe Türkiye Şampiyonasına mührünü vuran Karaağaçspor Futbol Okulu Sporcularımızı kutlar, başta kulüp yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  İlçemizin futbolda parlayan yıldızlarının bölge şampiyonasının ardından, Türkiye Şampiyonası kupasını da ilçemize getireceklerine ve kupa sevincini birlikte yaşayacağımıza olan inancım tamdır. Bu gururu bizlere yaşatan gençlerimize ve antrenörlerine teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum" dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar