Skip Navigation Links

İskenderun'dan Caıllou Geçti

Çocukların ünlü hayal kahramanı Caillou, Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi'nin organize ettiği ve Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı tiyatro sa

Gündem   A+a-

İskenderun’dan Caıllou Geçti

Çocukların ünlü hayal kahramanı Caillou, Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nin organize ettiği ve Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı tiyatro salonunda sergilenen müzikli tiyatro gösterileri ile İskenderunlu minik hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. İki seanslık tiyatro gösterilerinin ardından Caillou ve arkadaşı Clementine, Prime Mall AVM’de sevenleri ile buluşarak imzalı posterlerini dağıttılar ve çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdiler.

Prime Mall İskenderun AVM, ziyaretçilerini mutlu etmek için her hafta sonu değişik bir etkinliğe imza atmaya devam ederken, bu kez de 27 Mart Pazar Dünya Tiyatrolar Günü’nde çocukların ünlü hayal kahramanı Caillou ve arkadaşlarını İskenderunlu minikler ile buluşturdu. Prime Mall İskenderun AVM’nin organize ettiği, SOS Kids mağazasının sponsor olarak destek verdiği Caillou Tiyatrosu, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı tiyatro salonunda ilki saat 12:00’de, diğeri de saat 14:00’de olmak üzere iki seans halinde müzikli gösteri sundu. Prime Mall’da alışveriş karşılığında ücretsiz olarak dağıtılan biletlerin günler öncesinden tükendiği gösteride her iki seansta da altıyüz kişilik tiyatro salonu hınca hınç dolu idi. Kentlerine gelen Türkiye lisanslı Caillou Tiyatrosu’nu kaçırmak istemeyen İskenderunlulardan başka, çevre il ve ilçelerden aileler, çocuklarını bu eğitici olduğu kadar eğlenceli gösteriye getirdiler. Çocukların sevinç ve heyecan çığlıkları arasında sahne alan Caillou, diğer hayal kahramanı arkadaşları ile minik seyircilerine belki de hayat boyu unutamayacakları bir gösteri sundu.

Tiyatro gösterisinin ardından saat 16:00’da oyunun baş kahramanları olan Caillou ve Clementine bu kez de Prime Mall’a gelerek burada hayranları ile buluştu. Özellikle tiyatro gösterisinin biletleri tükendiği için oyuna gelemeyenler düşünülerek organize edilen imza günü ve Caillou ile birlikte fotoğraf çektirme etkinliğine ilgi öylesine yoğundu ki, Caillou Tiyatrosu oyuncuları akşam dönüş zamanı geldiğinde, minik hayranlarından ayrılmakta zorlandılar.

Özellikle iki – yedi yaş grubu okul öncesi çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Kanada’da doğan Caillou, aslında ünlü bir çizgi film karekteri. Bu kadar ünlü olmasının sebebi ise, pedagogların nezaretinde iki – yedi yaş grubu çocukların hayal dünyası ve beyin gelişimine uygun olarak yaratılmış olması. Piyasada aksiyon ve şiddet içeren onca çizgi film karekteri olmasına karşılık Caillou, örnek davranışlar sergileyen uslu bir çizgi karekter ve eğitimciler tarafından tavsiye ediliyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet