Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas’ta Dört Dönemdir Dört Dörtlük Hizmete Devam!

Hatay’ın Payas ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Bekir Altan, “Dördüncü dönemde dört dörtlük hizmete devam” sloganıyla ilk günkü aşkla hizmetlere

Payas’ta Dört Dönemdir Dört Dörtlük Hizmete Devam!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Payas ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Bekir Altan, “Dördüncü dönemde dört dörtlük hizmete devam” sloganıyla ilk günkü aşkla hizmetlere devam ediyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Bekir Altan, bir yanda sanayi, diğer yanda tarih ve kültür mirası kokan Payas’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için yaptığı çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek şöyle dedi:  “ Karbeyaz Mahallesi – Hasan Yıldırım Caddesi’nde asfalt yol yapım çalışması başlamıştır. 8 m.’lik asfalt yol, yol kenarına yeşil alan ve yürüyüş yolu yapılacak.

Seyran Caddesi ve Bayır Caddesi köprüleri yıkılıp yol seviyesine indirilerek yeniden yapılması, Türk Evi Parkı’nın karşısına da bir köprü yapılması proje dahilinde yer alıyor.

Söz verdiğimiz gibi, Payas için, Payas aşkıyla hizmete devam!

Çocuklarımız ve halkımız için çalışmaya devam!

Fatih Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Çocuk parkı ve spor aletleri alanı ile tüm hemşehrilerimize hizmet vermesi için artık gün sayıyoruz.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar