Skip Navigation Links

İGEV’den Annelere Bahara Merhaba Yemeği

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, eğitime gönül veren kadınlara Anneler Günü münasebetiyle Bahara Merhaba yemeği düzenledi.

İGEV’den Annelere Bahara Merhaba Yemeği

Gündem   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, eğitime gönül veren kadınlara Anneler Günü münasebetiyle Bahara Merhaba yemeği düzenledi.

Kurulduğu günden bu yana üstlendikleri ve düzenlendikleri sosyal sorumluluk projeleriyle ve bölgedeki çoğu öğrenciye sağladıkları burslarla eğitime verdikleri önem ile dikkat çeken İGEV, anneleri de unutmadı.

Grand Plaza’da düzenlenen programa anneler ve anne adayları yoğun ilgi gösterirken, İGEV Yönetim Kurulu üyelerinin yerlerini eşleri aldı.

İskenderun Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hemşiresi Aynur Aydemir program öncesi kadınlara günümüzün yaygın hastalığına dönüşen Şizofreni hastalığına dair bilgi verdi.

Düzenlenen programda açılış konuşması yapan İGEV Yönetim Kurulu üyesi İnsaf Sultanoğlu, varlıklarımızın mimarı annelerin anneler gününü İGEV ailesi olarak en içten dileklerle kutlarken sözlerine şu şekilde devam etti;

“Eğitim gönüllülerinin buluştuğu ve Anneler gününe denk gelen bu anlamlı yemeğimizde, varlığımızın mimarı annelerimiz anneler gününü en içten dileklerimizle saygı ve sevgiyle İGEV AİLESİ olarak kutluyoruz.

Bildiğiniz gibi, vakfımızın tek amacı, Atatürk ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmaktır.

1997 yılında, büyük coşku ve umutlarla kurduğumuz İSKENDERUN GÜNEY EĞİTİM VAKFI, siz eğitim gönüllerinin katkılarıyla, yüzlerce öğrenciyi mezun etmenin ve halen 120 öğrenciye burs vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Her etkinliğimizde olduğu gibi, yine bizimle berabersiniz, omuz omuza ve yanı başımızdasınız. Maddi manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Sultanoğlu’nun yaptığı konuşma sonrasında kadınlar canlı müzikle doyasıya eğlendi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet