Skip Navigation Links

Öğrenci Yurdu İnşaatında Toplu İntihar Girişimi !!!

İskenderun Adliyesi civarında inşaatı devam eden TOKİ’nin KYK için yaptığı öğrenci yurdu inşaatında yapılan eylem yürekleri ağza getirdi.

Öğrenci Yurdu İnşaatında Toplu İntihar Girişimi !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Adliyesi civarında inşaatı devam eden TOKİ’nin Kredi ve Yurtlar Kurumu için yaptığı öğrenci yurdu inşaatında yapılan eylem yürekleri ağza getirdi.

Üç aydır maaşlarını alamadıklarını iddia eden öğrenci yurdu inşaatı çalışanları, inşaatın damına çıkarak intihar edeceklerini söylediler.

İnşaatın elektrik işini yaptıkları öğrenilen işçiler, üçüncü kez binanın damına çıkarak eylem yaptılar.

Kullandıkları inşaat malzemelerini de aşağı atarak dehşet saçan inşaat işçileri, mağduriyetleri giderilmediği takdirde intihar edeceklerini söylediler.

İşçilerin intihar girişimi sırasında polis, itfaiye ve ambulanslar hazır bekletildi.

Alınan güvenlik tedbirleri ve tüm ikna çabalarına rağmen intihar girişiminden vazgeçmeyip kararlı olduklarını ifade eden işçiler, TOKİ üst düzey yetkilisi gelmeden ve sorunları çözüme kavuşmadan inmeyeceklerini söylediler.

Üç aydır maaş almadıkları için aileleriyle birlikte büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten işçiler, “müteahhit gelmeden ve maaşlarımızı almadan inmeyeceğiz. Ailelerimizle birlikte perişan olduk. Evimize ekmek götüremeyecek durumdayız” dediler.

Uzun süren eylem sonrası TOKİ adına inşaatı yapan müteahhit firma yetkilisi olay yerine gelerek ödemeyi yapınca işçiler eylemlerine son vererek aşağı indiler.

Haber : Esra Er – Neslihan Gök

iste-toki-kyk-iskenderun-icerik.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

Öğrenci Yurdu İnşaatında Toplu İntihar Girişimi !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet