Skip Navigation Links

Denizciler’de Tantuni, Döner ve Paça Lezzeti Köşebaşı’nda..

Hatay’ın İskenderun ilçesinde mahalle statüsüne yeni kavuşan Denizciler Mahallesi, açılan yeni işletmelerle bölgenin ticaret

Denizciler’de Tantuni, Döner ve Paça  Lezzeti Köşebaşı’nda.. Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde mahalle statüsüne yeni kavuşan Denizciler Mahallesi, açılan yeni işletmelerle bölgenin ticaret ve alış veriş merkezi olmayı sürdürüyor.

Yıllar öncesinden köy havasından sıyrılıp şehirleşme yolunda önemli adımlar atan Denizciler Mahallesi, kent merkezlerinde olan hemen herşeyin bulunabildiği çarşısıyla bölge halkına hizmet verirken, döner, paça , tantuni salonu  da hizmete girdi.

Denizciler Mahallesi’nde PTT civarında hizmete giren Köşebaşı Döner, Tantuni ve Paça Salonu’nun açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi  Dingil ve AK Parti’nin Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer birlikte yaptılar.

Kalite ve lezzette sınır tanımayan Köşebaşı Döner, Tantuni ve Paça Salonu’nun işletmeciliğini Ahmet Sezik ve Adem Avara yapıyor.

Köşebaşı Döner, Tantuni ve Paça Salonu’nun açılışında konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bölgede her geçen gün yeni işletmeler açıldığına vurgu yaparak, her yeni açılan işletmenin devamlılık ve kalitesine önem vermesi gerektiğini söyledi.

Açılıştan sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer başta olmak üzere davetliler yapılan ikramların tadına bakarak puan verdiler ve herkese tavsiye edilecek kalitede olduğunu ifade ettiler.

kosebasi6.jpg" />

 

 

 

 

Denizciler’de Tantuni, Döner ve Paça  Lezzeti Köşebaşı’nda..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet