Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DASİFED’te Ticaret Köprüsü’nün Temeli Sağlam

İş ağı konusunda doğru uygulamalarla tanışmayı ve bu uygulamaları hayata geçirmeyi amaç edinen DASİFED üyesi iş adamları, “Ticaret Köprüsü”

DASİFED’te Ticaret Köprüsü’nün Temeli Sağlam

Gündem   A+a-

İş ağı konusunda doğru uygulamalarla tanışmayı ve bu uygulamaları hayata geçirmeyi amaç edinen DASİFED üyesi iş adamları, “Ticaret Köprüsü” etkinliğinde bir araya geliyor.

DASİFED Başkan Yardımcısı ve ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun, Ticaret Köprüsü etkinliğinin üyeler adına olumlu geçeceği kanaatinde olduğunu ifade etti.

Avukat Nadir Urcun açıklamasında, DASİFED Ticaret Köprüsü etkinliğinin 1.’si, federasyona üye HASİAD, İSSİAD, ATSİAD, ARİAD ve OSİAD gibi derneklerin yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile 4 Haziran Cumartesi günü Arsuz Gümüş Otel’de yapılacağını söyledi.  

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu üyesi iş insanlarının birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamak, iş insanları arasındaki işbirliğini arttırmak ve ticari ilişkileri geliştirmek için düzenlenecek olan DASİFED 1. Ticaret Köprüsü etkinliği 4 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 09.30’da Arsuz Gümüş Otel’de yapılacak. Speed networking olarak adlandırılan hızlı tanışma sistemine dayalı olarak düzenleyecek olan DASİFED Ticaret Köprüsü etkinliğinin 1.’si, federasyona üye HASİAD, İSSİAD, ATSİAD, ARİAD ve OSİAD gibi derneklerin yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılacak.

DASİFED TİCARET KÖPRÜSÜ

DASİFED Başkan Yardımcısı ve ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun, “İş Ağları (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla oluşturulan söz konusu etkinlikte üyeler; diğer üye firmaların sektörleri, üretim ve hizmet alanları hakkında bilgi alacakları, ticaret ağlarını ve ortaklıklarını geliştirebilecekleri bir zeminde bir araya gelmektedirler.

Etkinlikte masalarda karşılıklı oturan katılımcıların 2’şer dakikalık aralıklarla aynı anda yer değiştirerek kısıtlı sürede en fazla kişinin profesyonel anlamda birbirleriyle tanışmaları amaçlanıyor. “Asansör konuşması” olarak da tanımlanan görüşmelerde, firma ile ilgili bilinmesi istenen en önemli nokta anlatılıyor. Kısa sürede kendi işini anlatabilme, karşı tarafa da doğru soruları sorabilme esasına dayanan bu uygulamayla, dernek üyelerinin ve üye şirketlerinin kendi aralarında işbirliğini artırması hedefleniyor. “ dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş