Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol 2015 yılı bütçesi 67 Milyon

Dörtyol Belediyesinin 2015 yılı bütçesi 67 Milyon olarak gerçekleşti.

Dörtyol 2015 yılı bütçesi 67 Milyon

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Meclisi 2016 yılı 5. Meclis birleşimini 02 Mayıs 2016 pazartesi günü Belediye Meclis Salonunda Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy başkanlığında gerçekleştirdi.

Saat 16;30’da açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başlayan mecliste MHP Meclis Üyesi Mevlüt Coşkun sağlık sorunları nedeniyle mazeretli sayıldı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy açılış konuşmasına Gaziantep İlindeki hain saldırıda yaşamını yitiren hemşerimiz Yusuf Erin’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı dileyerek başladı ve ardından meclis üyelerini başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli Mücadele’nin tüm kahramanları ile vatan savunmasında canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından da İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

Dörtyol Belediye Meclisi gündeminin üçüncü maddesinde 2015 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesine geçti. Mali tabloların meclis üyelerine okunmasının ardından gelir bütçesi 66 milyon, gider bütçesi de 67 milyon olarak meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde emekli belediye çalışanına kıdem tazminatı ödenmesi konusu Plan Bütçe Komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Meclis gündeminin 5. Maddesinde nisan ayı meclisinde alınan meclis kararındaki maddi hatayı oy birliğiyle düzelterek karara bağladı.

Gündemin 6. Maddesinde Yeşilköy Mahallesindeki 1751 parsel üzerindeki tarım arazisi, eğitim tesis alanı olarak imar planı değişikliği meclis üyelerinin yine oy birliğiyle karara bağlandı.

Meclis gündeminin imar düzenlemeleriyle alakalı olan 7., 8. ve 9. Maddelerini ise incelenerek rapor haline getirilmesi için İmar Komisyonuna oy birliğiyle havale etti.

Meclis gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından genel konular üzerinde bir süre görüş alışverişinde bulunarak birleşimini sonlandırdı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar