Skip Navigation Links

Samandağ ADD'den Örnek Davranış

Samandağ ADD Başkanı tekin fırıncı ölen askerler için garnizon komutanı ali Rıza Gümüş'e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-

Samandağ ADD Başkanı tekin fırıncı ölen askerler için garnizon komutanı ali Rıza Gümüş’e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.


Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Tekin Fırıncı, ülkemizde artan terör saldırılarını kınamak ve saldırılarda ölen Askerler için Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Rıza Gümüş’e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.
Ziyaret esnasında bir açıklama yapan ADD başkanı Tekin Fırıncı şunları söyledi : “ Bu Cumhuriyetin temel taşı Atatürk ilke ve devrimleri şartlar ne pahasına olursa olsun beynimizde ve kalbimizde yerleşmiş olan Atatürkçü Düşünce sistemi ışığında sonsuza dek yaşayacaktır. Çağdaş Laik Sosyal Hukuk devleti olan aklın ve bilimin ışığında kuvayi milliye destanıyla devletimiz üniter yapısı sonsuza dek yaşayacaktır.
İlçemiz İskenderun Deniz üssü İkmal Komutanlığına yapılan terörist saldırısında 6 askerimiz, Osmaniye ilinde 1 askerimiz ve Hakkâri’de 12 askerimiz şehit olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin başı sağ olsun Ülkemizde hanince yapılan terör saldırılarını kınıyoruz. Ölen askerlerimize rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
bedir hatem 23 Eylül 2012 Pazar
duyarlılığınız için tebrik eder başarılar dilerim
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet