Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Sergi Açılışı Yaptı

İskenderun Simya Koleji Okulu öğrencileri tarafından yapılan resim sergisinin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil gerçekleştirdi.

Başkan Seyfi Dingil Sergi Açılışı Yaptı

Eğitim   A+a-

İskenderun Belediyesi Sergi Salonun açılışına Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Eşi Feray Dingil, Simya Koleji Kurucusu Selim Baysal, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Burada öğrencilerimizin kendi imkânlarıyla ürettikleri eserler sergileniyor. Böylesine anlamlı bir serginin açılmasında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve sergimizin açılışına katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Kurucusu Selim Baysal ise serginin kısa bir süre içerisinde açıldığını belirterek,” Serginin açılış amacı engellilere ve özellikle Down Sendromlu çocuklar için farkındalık yaratmaktır. Sergimiz 3 gün açık kalacak. Tüm halkımızı sergimizi gezmeye davet ediyoruz. Eğime verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Davetlilere sergi hakkında bilgiler verildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş