Skip Navigation Links

Öğrenciler, TEOG Sınavına HBB Farkıyla Hazırlandı

Yaklaşık 6 hafta süren deneme süreci büyük ilgi gördü.

Öğrenciler, TEOG Sınavına HBB Farkıyla Hazırlandı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bünyesinde faaliyet gösteren Süleyman Şah Gençlik Merkezi’nin her biri alanında uzman eğitimcileri tarafından hazırlanan ve gençlerimizin iyi bir geleceğe ulaşmalarının ilk adımı olarak önem taşıyan, 27-28 Nisan’da yapılacak  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) hazırlık kapsamında son deneme sınavı yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitim ve öğretime verdiği önem ve sunduğu destekler göz önüne alınarak çalışmalarını titizlikle yürüten Süleyman Şah Gençlik Merkezi, öğrencilerin geleceğe emin adımlarla yürümesi için uyguladığı eğitim teknikleriyle takdir topluyor.

Yaklaşık 6 hafta boyunca devam eden hızlandırılmış verimli deneme sınavları ile öğrencilerin başarı elde etmesi noktasında büyük çaba sarf eden HBB bünyesindeki merkezin, koordineli olarak 3 şubede gerçekleştirdiği eş zamanlı deneme sınavları büyük ilgi gördü.

Eğitime büyük önem ve destek veren Başkan Savaş’a teşekkür

Öğrenciler, geleceklerini şekillendirmek adına çok önemli olan TEOG sınavına HBB’nin katkıları ile gerçekleştirilen deneme sınavları ile sıkı bir şekilde hazırlanırken, sağladığı bu eğitim imkânı dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet