Skip Navigation Links

İskenderun'da Ambulans Kazası, 3 Yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trafik kazası geçiren bir hastayı taşıyan ambulans yolda önce özel iki otomobile çarptı, daha sonra savrulması sonucu or

Gündem   A+a-

325" align="top" src="/userfiles/image/ambulans%20kaza%20b.JPG" alt="" />
 
İskenderun’da Ambulans Kazası, 3 Yaralı
 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde trafik kazası geçiren bir hastayı taşıyan ambulans yolda önce özel iki otomobile çarptı, daha sonra savrulması sonucu orta refüje çıktı.
Olay İskenderun Fener Caddesi üzerinde kavşakta meydana geldi. Kazada ambulans şoförü Seyhan Yayman, sağlık personeli Dilek Yücetürk ve ambulans içerisinde hasta Selahaddin Unat yaralandı.
Başka bir trafik kazası vakasından Selahaddin Unat isimli vatandaşı İskenderun Devlet Hastanesi'ne yetiştirmeye çalışan 112 Acil Servis Ambulansı, Fener Caddesinde kavşaktan karşı yola geçmek isteyen Erdem Azap yönetimindeki 31 Z 4872 plakalı araca ve Serkan Atmaca yönetimindeki 31 Z 7293 plakalı aracına çarptı. Çarpma sonucu ambulans savrularak orta refüj da durabildi.
Kaza sonrası ambulans içerisinde bulunan hasta Selahaddin Unat, ambulans şoförü Seyhan Yayman ve sağlık personeli Dilek Yücetürk başka bir ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanede tedavileri süren yaralılardan Selahaddin Unat isimli hasta durumunun ağır olduğu gözlendi.
İskenderun Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet