Skip Navigation Links

'Halkın Korkularla Sindirilmesine İzin Vermeyeceğiz!”

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, 23 Nisan Resepsiyon Kutlamalarının iptal edilmesine yönelik yazılı açıklama yaptı.

'Halkın Korkularla Sindirilmesine İzin Vermeyeceğiz!”

Gündem   A+a-

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, terör ve şehitler nedeniyle 23 Nisan Resepsiyon Kutlamalarının iptal edilmesine yönelik yazılı açıklama yaptı.

Başkan Karpuz, Tıp Bayramı Kutlamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Teröristleri mi sevindireceğiz, biz yolumuza aynen devam edeceğiz” sözünü hatırlatarak 23 Nisan Resepsiyon Kutlamalarının iptal edilmesinin tek amacının ise ulusal egemenliğe vurulan bir darbe olarak nitelendirdi.

Başkan Karpuz’un açıklaması;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl terör ve şehit haberleri nedeniyle iptal edilmiş. Bilindiği gibi, AKP iktidarı Cumhuriyetin simge günlerini, yapılan anma törenlerini her fırsatta, birer bahane bularak iptal etmeyi âdet haline getirmiştir.

Bu yıl da yapılmakta olan odur! 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 13 Mart’ta Ankara’da yaşanan ve 36 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından katıldığı Tıp Bayramı kutlamalarında, “Teröristleri mi sevindireceğiz, biz yolumuza aynen devam edeceğiz” diyerek kutlamaların iptaline karşı çıktı. Şimdi ise, 23 Nisan resepsiyonu ‘terör’ gerekçesiyle iptal edildi. AKP döneminde resmi bayram kutlamalarının çoğu ”Terör” nedeniyle iptal edilirken, bazılarına da kısıtlama getirildi. Son olarak TBMM’nin de kuruluş ve açılış günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonu ‘terör ve şehitler’ gerekçesiyle iptal edildi. Bu hareket ulusal egemenliğe vurulmaya çalışılan bir darbedir. Bu oyunlara gençlik olarak gelmeyeceğiz ve halkın korkularla sindirilmesine izin vermeyeceğiz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet