Skip Navigation Links

Bizimkiler Trafikte Oyunu Büyük İlgi Gördü

HBB Şehir Tiyatrosu’nun,Jandarma Trafik işbirliğinde yürüttüğü ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyunu,Antakyalı çocuklarla buluşturuldu.

Bizimkiler Trafikte Oyunu Büyük İlgi GördüWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.

 

HBB ŞEHİR TİYATROSU’NUN JANDARMA TRAFİK İLE ORTAKLAŞTIĞI PROJE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ve yardımcı yönetmenliğini yine HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Gamze Aşıkoğlu’nun üstlendiği ‘Bizimkiler Trafikte’ oyunu minikler tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Günümüzde trafik kazalarının %90’ının insan kaynaklı olduğunu vurgulayan oyunda, minikler trafik kurallarını HBB Şehir Tiyatrosu’nun eğlenceli diliyle anlatıldı.

 

15 OKULDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ

 

Jandarma Trafik ile HBB Şehir Tiyatrosu’nun Hatay Kültür Merkezi’ndeki bu anlamlı projesi kapsamında; Yeşilova, Hatay Nizamettin Özkan, Haydar Mursaloğlu, Odabaşı, Vali Teoman, Atatürk, İstiklal, Vali Ürgen, Cemalettin Tınaztepe, Ovakent, 23 Temmuz, Antakya, TOKİ, Cemil Şükrü Çolakoğlu ilkokullarında eğitim gören öğrenciler ile İpek Anaokulu2nda eğitim gören miniklere trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.

 

 

 

Bizimkiler Trafikte Oyunu Büyük İlgi Gördü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet