Skip Navigation Links

Haberler, Haksız ve Mesnetsiz!

Otoparkta silahla vurulma olayının ardından bazı gazetelerde çıkan ilişkili haberleri yalanlayan Avukat Züher Çelik, bu ilişkilendirmelerin gerçeği ya

Gündem   A+a-

ATS Denizcilik şirketi personel müdürü Cahit Yeşiloğlu’nun otoparkta silahla vurulma olayının ardından bazı gazetelerde çıkan ilişkili haberleri yalanlayan Avukat Züher Çelik; “Gazetelerde çıkan haberler, haksız ve mesnetsiz olup, gerçek çarpıtılmıştır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan kurşunlanma olayı ile ilgili bazı gazetelerde çıkan haberlerde, olay, 6 yıl önce satışı yapılan bir arsa ile ilişkilendirilirken, olaylarda adı geçen Ali Küçükyıldız’ın vekili Av. Züher Çelik, bu ilişkilendirmelerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Söz konusu olan Gözcüler Çetillik köyünde bulunan limon bahçesinin 6 yıl önce yapılan satışının 2 yıl önce patlak vermesi ve bu satıştan sonra Ali Küçükyıldız’a yönelik tehditler sonucunda müvekkilinin mahkemeye suç duyurusunda bulunduğunu söyleyerek konuya açıklık getiren Avukat Çelik; “Mahkeme suç unsuru oluşturmadığı gerekçesi ile takipsizlik kararı verdi. Daha sonra da 17.04.2009 tarihinde müvekkilimin evi, görgü tanığının verdiği ifade de belirtildiği gibi 3 kişi tarafından kurşunlandı.
Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde, Cahit Yeşiloğlu ve Ali Sevinç hakkında silahla 1’den fazla kişiye tehdit oluşturmak suçundan dava açıldı ve dava 29 Şubat’ta görüşülecek. Bu olayla ilişkilendirilmek istenen ve geçtiğimiz günlerde Cahit Yeşiloğlu’na yapılan saldırı ile müvekkilimin uzaktan veya yakından hiçbir alakası da bulunmamaktadır” diye konuştu.
Avukat Çelik, olayların mahkemeye intikal ettiğini belirtirken, gerekli soruşturmalar ve yargılamanın devam ettiğine de işaret etti.
Müvekkilinin herhangi bir olaydan dolayı aranmadığını da söyleyen Av. Çelik; “İstenildiği zaman bir telefonla buraya gelir. Kendisi yurt dışında işletmecilik yapıyor. Bahçeye 6 yılda yapılan masrafı ödemeleri halinde geri vermeye de hazırdır” şeklinde konuştu.
 

 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet