Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Panel Kaçmaz!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, hem açılış, hem de panel için pazar günü Arsuz’a gelecek.

Bu Panel Kaçmaz!

Gündem   A+a-

Arsuz Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bahar Şenlikleri kapsamında, CHP’nin ekonomik programının mimarı olarak bilinen parti sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, hafta sonu baba ocağında Arsuzlularla buluşacak. 10 Nisan Pazar günü saat:  16.00’da Gümüş Otel’de düzenlenecek olan ‘Türkiye ekonomisi ve dünyadaki gelişmeler’ konulu panelin konuşmacısı olacak olan Selin Sayek Böke, aynı gün saat:14.00’te de Arsuz’da vahşi depolamaya son verecek olan Çöp Aktarma İstasyonu’nun da açılışını gerçekleştirecek.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, tüm Arsuzluları Pazar günü gerçekleşecek olan etkinliklere davet ederken, “Siyasetçi kimliğinden çok Arsuz’un evladı olmasıyla övündüğümüz ve gurur duyduğumuz, ekonomiden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcımız Selin Sayek Böke’nin Türkiye’deki ve dünyadaki gelişmeleri, ekonomiyi ve CHP’yi anlatacağı panelimize ve çöp aktarma istasyonumuzun açılışına herkesi bekliyoruz. Siyasette çıtayı daha yukarılara taşıyan partimizin donanımlı ve güleryüzlü ismi Selin Sayek Böke’yi ilçemizde en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş