Skip Navigation Links

AK Parti İlçe Teşkilatından Tepki

AK Parti İskenderun teşkilatı CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sarf ettiği cümlelere tepki gösterdiler.

AK Parti İlçe Teşkilatından Tepki

Gündem   A+a-

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve Kadın Kolları Başkanı Gül Balcı, yaptıkları açıklama ile CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’a sarf ettiği cümlelere tepki gösterdiler.

Bodur ve Nalcı yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydettiler:

“Bu uygunsuz ve ahlaksız ifadeleri şiddetle kınıyoruz. Bu ifadeler kadın kimliğine saygısızlık aynı zamanda insan hakkı ihlali olduğunu ve tüm kadınların hedef alındığı belirtmek istiyoruz.

Bir kadına, bir anneye Türkiye Cumhuriyeti Bakanı olan bir hanımefendiye karşı böylesine seviyesiz bir sözü söylemiş olması, gaf olamaz, mazeret olamaz. Bu sözler hangi partiden olursan olsun tüm kadınlarımızı rahatsız ettiğine inanıyoruz. Kılıçdaroğlu’dan beklentimiz sayın bakanımızdan, milletimizden ve tüm kadınlardan, annelerden özür dilemesidir.

Biliyoruz ki, bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz.  CHP Genel Başkanına, sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir diyoruz.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet