Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi önlem aldı..

Metereoloji'nin yaptığı yoğun yağış ve sel uyarısı tüm kamu kurumlarını ve belediyeleri harekete geçirdi. İskenderun Belediye Başkan Vekili Mustafa Me

Gündem   A+a-

Metereoloji’nin yaptığı yoğun yağış ve sel uyarısı tüm kamu kurumlarını ve belediyeleri harekete geçirdi. İskenderun Belediye Başkan Vekili Mustafa Menteşoğlu, her türlü sel ve su baskını tehlikesine karşı önlemlerin alındığını söyledi.
İskenderun Belediyesi önlem aldı..
İskenderun Belediye Başkan Vekili Mustafa Alper Menteşoğlu, 12-13 Eylül 2009 cumartesi ve Pazar günlerinde Doğu Akdeniz Bölgesinde beklenen sağanak yağış dolayısıyla İskenderun ve bölge halkını uyararak vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Başkan Vekili Menteşoğlu konuyla ilgili olarak “Belediyenin tüm birimleri olası yağışa, su baskınlarına karşı gerekli tedbirleri almışlardır ve yağış olması halinde de gerekli önlemleri almaya devam edeceklerdir. Bizler üzerimize düşeni yaparken, vatandaşların da tedbirli olmaları yağış anında, ev, sokak, bahçe, iş yeri gibi yerleri gözetim altında tutmaları, tıkanan rogar ve kanal bağlantıları olması halinde bunu 153 Zabıta telefonuna bildirmeleri gerekir. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanal Müdürlüklerimiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi birimleri özellikle cumartesi ve pazar günleri teyakkuz halinde olacak ve olası olumsuzlukların önüne geçmenin çabası içinde olacaklardır. Vatandaşımızla el ele verirsek yağış ve rüzgarın oluşturabileceği olumsuz şartları bertaraf edebileceğiz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet