Skip Navigation Links

CHP Hatay Gençlik Kolları Başkan Nehir’i Ziyaret Etti

CHP Hatay gençlik kolları örgütü Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret etti.

CHP Hatay Gençlik Kolları Başkan Nehir’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

CHP  Hatay gençlik kolları örgütü Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit Kutlu ,CHP Samandağ Gençlik Kolları  İlçe Başkanı Burak Kimyonşan,İl Yöneticileri Halil İbrahim Özgün ,Tahsin Çobancı ve Gençlik kolları üyesi gençler ziyarete katıldı.

CHP Hatay İl Gençlik kolları Başkanı  Ümit Kutlu Gençlik örgütlenmesinin önemine değinerek,partinin gençler konusundaki son zamanlardaki hassasiyetlerinin ,gençlik konusunda atılan adımların partiyi güçlendireceğini ifade etti. Gençlerin gezi direnişine önemli katkılar  sunduğunu ,gençlerin politikada öneminin bir kez daha anlaşıldığını vurguladı.Halk ile bütünleşmiş bir gençliğin partide başarının yolunu açacağını ,gençleri dinleyen,anlayan bir anlayışın partiyi  geliştireceğini söyledi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Gençlerin  ve kadınların  siyasette var olmaları önemlidir.  Siyasette başarının yolu  Gençlerin ve Kadınların çalışmalarından ,katkılarından geçiyor.   Gençler yoksa  biz eksiğiz,kadınlar yoksa biz eksiğiz..Memleketi dert edinen,bir şeyleri  değiştirmek isteyen  gençlerin bu sürece katılması bu süreci omuzlaması gerekiyor .”dedi

Başkan Nehir konuşmasının devamında :” Sosyal demokrat anlayışın  evrensel standartları gereği bütün kesimleri kapsaması gerekiyor. Yelpazesinin geniş olması gerekiyor. Bütün kesimleri kapsadığımız sürece,Farklılıkları barındırıp,farklı söylemleri kapsayıp , farklılıkları zenginlik olarak gördüğümüz sürece başarılı oluruz. “dedi

Başkan Nehir konuşmasın sonunda :”Gençlik projelerine önem veriyoruz,belediye olarak bu alanda çalışmalar planlıyoruz.Gençlerle bir araya gelip gençleri dinleyeceğiz. Sizler bu konuda bizlere katkı sunabilirsiniz. Ya da sizlerle beraber gençlik projelerimizi ortaklaştırabiliriz.”ifadelerine yer verdi. 

CHP Gençlik Kolları Hatay İl Başkanı Kutlu ,Gençlik Kolları Samandağ İlçe Başkanı Kimyonşan ,Gençlik kolları üyeleri ,Samandağ Esnafını ve Samandağ Esnaf ve Kefalet kooperatif başkanı Sait Kahiloğulları’nı  makamında ziyaret ettiler. ,Hıdırbey ,Vakıflı mahalle Halkıyla bit araya gelerek,halkın sorunlarını dinlediler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet