Skip Navigation Links

Culha Mühendislik Kadro Genişletti..

Mesleklerinde kariyer yapmış, bulundukları konumlarda da yaşadıkları şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan insanların topluma malolması old

Gündem   A+a-


Culha Mühendislik Kadro Genişletti..
 
Mesleklerinde kariyer yapmış, bulundukları konumlarda da yaşadıkları şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan insanların topluma malolması oldukça doğaldır.
Bir yandan aile yaşamları ve bir yandan da sosyal sorumluluklarını başarılı bir şekilde yerine getirmek başarısını göstermiş olan Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, mimar kızı Duygu ile kendisinin yolundan ilerleyen meslektaşı oğlu Elektrik Mühendisi Cihan’la bir arkadaş gibi..
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mezunu olan Duygu Culha ve kardeşi Ukrayna Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Mezunu Cihan Culha, hayata babalarının yanında Culha Mühendislik’te atıldılar.
Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, çocuklarının da kendisi gibi sosyal sorumluluk projelerinde rol almalarını istiyor ve her türlü etkinliğe birlikte gidiyorlar.
Mimar Duygu Culha İngilizce ve Arapça biliyor ama Elektrik Mühendisi Cihan Culha da okuduğu üniversitenin özelliğinden olsa gerek İngilizce, Rusça ve Ukraynaca’yı en az Türkçesi kadar iyi biliyor..
Baba-evlat ilişkisinden çok arkadaş gibi davranan Culha ailesinin başarısındaki gizli kahraman ise; Şüphesiz ki, anne Selda Culha..
Selda Culha, eşi ve çocuklarının arasında oluşan diyaloğun mimarı olarak da sadece gurur duyuyor ve destek veriyor..
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet