Skip Navigation Links

İlk işimiz işsizliği çözmek..

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer: İlk işimiz işsizliği çözmek..

Gündem   A+a-

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, öncelikli sorun olarak işsizliği gördüğünü ve bu konuda çalışma yapmak için de hazırlık içinde olduklarını söyledi.
Bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla işbirliği yaparak beldenin işsizlerine iş imkanı sunmak için çalışacaklarını belirten Özer, meslek edindirme kurslarıyla da vasıfsız kişileri vasıflı hale getirerek ekonomiye kazandıracaklarının altını çizdi.
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, vatandaşların sorunlarını dinlemek için sadece Cuma gününü seçtiklerini anlatırken, üretken ve verimli olmak için böyle bir uygulamaya giriştiklerine dikkat çekti.
Sarıseki’ye uzun yıllar hizmet etmiş bir belediye başkanı olarak Şıhlı Gökçe’ye de teşekkürlerini sunan Bülent Özer, “Bayrağı daha iyi yerlere taşımak ve daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Sürekli olarak vatandaş ziyaretleriyle meşgul olmak üretkenliğimizi ve verimliliğimizi düşürecek kanaatini taşıdığımdan halk günü olarak Cuma günlerini seçtim. En iyiyi vermemiz için buna ihtiyacımız var” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet