Skip Navigation Links

Zilli Çayı Köprüsü’nün Yanına Tabiat Parkı Projesi

Hatay’ın Arsuz ilçesine büyükşehir belediyesinin yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Zilli Çayı Köprüsü’nün Yanına Tabiat Parkı Projesi

Gündem   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesine büyükşehir belediyesinin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Yatırımların bir yandan temelini atan diğer yandan da açılışlarını yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Madenli Mahallesi’nde hizmete açılan Zilli Çayı Köprüsü’nün hemen yanındaki doğal gölün muhteşem bir tabiat parkı ve mesire alanı olarak düzenlenmesi için talimat verdi.

Projeye göre; Zilli Çayı Köprüsü’nün hemen yanında oluşan doğal gölde 500 ördek ve 500 kaz korunaklı bölgede yaşatılacak ve gölün etrafında yapılacak peyzaj çalışmalarıyla muhteşem bir mesire alanı oluşacak.

Zilli Çayı Köprüsü’nün hemen yanında oluşan doğal gölde kaz ve ördeklerle birlikte bir tabiat parkı ve mesire alanı olarak düzenlenmesi için gerekli tüm adımların atılması ve ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışmaların yapılması talimatını veren Başkan Savaş, Arsuz’un turizm potansiyelini arttıracak her türlü atılacak adımla birlikte, tüm mahallelerde mevcut doğal potansiyelin değerlendirilmesi için çalışacaklarını söyledi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet