Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’nin Melekleri Hedefe Kilitlendi

HBB, Bilyoner.com KBL’de zirve yolunda fenerbahçe karşısına çıkacak

HBB’nin Melekleri Hedefe KilitlendiWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı, mücadele ettiği Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin(KBL) 24’üncü hafta maçları kapsamında 27 Mart Pazar günü saat 16.30’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda lig lideri Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Ligin ilk yarısında rakip sahada oynadığı maçta 60-53 yenilen HBB’li Melekler, kendi sahasında alacağı galibiyetle lideri devirerek, sezon sonundaki zirve hedefine emin adımlarla yürümeyi hedefliyor.

SEZON SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEMEK İSTEYEN HATAY’IN MELEKLERİ GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Oynadığı 23 maçta 18 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak ligde 2’nci sırada yer alan ve zirve mücadelesini ısrarla sürdüren Hatay’ın Melekleri, Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Mütevazı kadrosuyla ligin iddialı takımlarını deviren ve sahada sergilediği pozitif oyunla ligde en fazla sayı üreten takımların başını çeken HBB, Fenerbahçe maçından galip ayrılarak, ligi lider tamamlama yolundaki en iddialı takımı Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ben de varım diyecek.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ KRİTİK VİRAJDA, HATAYLI SPORSEVERLERİN SALONU DOLDURMASI BEKLENİYOR

HBB’li Melekler, otoriteler tarafından haftanın maçı olarak gösterilen bu zorlu müsabakaya Hataylı tüm sporseverleri davet ederek, Hatay’a şampiyonluk yaşatma yolundaki kritik virajda destek istediler.

 

HBB’nin Melekleri Hedefe Kilitlendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar