Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Bahara Merhaba Gecesi” Ertelendi

İGEV Terör Saldırısını Kınadı ve Dayanışma Yemeğini Erteledi

“Bahara Merhaba Gecesi” Ertelendi

Gündem   A+a-

İGEV (İskenderun Güney Eğitim Vakfı) dönem başkanı Şefik Uyar, 13 Mart Pazar günü Ankara’da Kızılay Meydanı’nda düzenlenen terör saldırısı nedeniyle bir basın açıklaması yaparak ‘Bahara Merhaba’ gecesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

 

İGEV yönetim kurulu adına, dönem başkanı Şefik Uyar ile yönetim kurulu üyeleri Fevzi Sevinçli, İnsaf Sultanoğlu ve Umut Tektaş’ın hazır bulunduğu basın açıklamasında terör saldırısı kınandı ve şu ifadelere yer verildi.

 

“Sayın eğitim gönüllüsü dostlarımız,  Değerli basın mensupları,

 

İGEV’li bayanlarımızın sosyal sorumluluk projesi kapsamında geleneksel olarak düzenlenen bahara merhaba yemeğini 19/03/2016 Cumartesi günü İskenderun Grand Plaza Düğün Salonunda gerçekleştirmeyi kararlaştırmıştık. Davetiyeler bayanlarımıza dağıtıldı.

 

 Ancak, 13/03/2016 Pazar günü Ankara Güven Park’ta meydana gelen ve ulusumuzu, bizleri derinden üzüntüye boğan hain terör saldırısı sonucu 37 insanımız hayatlarını kaybetti ve yüzlerce insanımız yaralandı.  

 

Bu elim hadise sonucu İGEV ailesi olarak, planlamış olduğumuz dayanışma yemeğini gerçekleştirmeyi uygun görmedik ve 14/03/2016 tarihinde yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu etkinliğimizin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik.

 

Bu hain saldırıyı yapanları kınıyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 

                                                                                  İGEV YÖNETİM KURULU

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş