Skip Navigation Links

AKİM Sorunları Çözmeye Devam Ediyor

Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) vatandaşların sesine kulak verip sorunlarını çözmeye devam ediyor.

AKİM Sorunları Çözmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) vatandaşların sesine kulak verip sorunlarını çözmeye devam ediyor. 1 Ocak 2016 itibariyle Hatay'da Ak Parti Hatay İl Başkanlığı bünyesinde hizmet vermeye başlayan AKİM'e irtibat numarası olan 444 25 44'ten ulaşan vatandaşların sorunlarına en kısa sürede çözüm aranıyor.

Geçtiğimiz günlerde 444 25 44'ten AKİM'i arayan ve kayınbabası Şaban Koçak'ın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirten Bakras Mahallesi'nden Azize Koçak'ın isteği AKİM tarafından yerine getirildi. AKİM'e gelen ihbarla harekete geçen Ak Parti İl Başkanlığı, Başkan Ahmet Atıç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AKİM ekibi öncülüğünde bir çalışma başlatarak, yaşlı ve yatalak durumdaki Şaban Koçak için kısa sürede tekerlekli sandalye bulunmasını sağladı.

BAŞKAN KENDİ ELLERİYLE TESLİM ETTİ

Kısa sürede bulunan tekerlekli sandalyeyi Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve AKİM ekibi, Bakras Mahallesi'nde ikamet eden Şaban Koçak'ın evine kadar giderek teslim etti. Şaban Koçak'ı evinde ziyaret edip elini öpen ve hayır duasını alan İl Başkanı Ahmet Atıç şunları söyledi; "Şaban amcamızın gelini olan Azize hanım Ak Parti İletişim Merkezi (AKİM) i 444 25 44'ten arayarak yatalak olan kayınbabası için bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaç olduğunu belirtti. Bunun üzerine bizler de harekete geçerek kısa sürede amcamızın ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi temin ettik, temin ettiğimiz sandalyeyi bugün gelerek Şaban amcamıza teslim ettik. Onun ve ailesinin ihtiyacını yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

SORUNU OLAN HERKES AKİM'İ ARAYABİLİR

Ak Parti İletişim Merkezi'nin 1 Ocak 2016'dan itibaren Hatay'da da hizmet vermeye başladığını belirten Başkan Ahmet Atıç, ihtiyaç ve sorunu olan herkesin 444 25 44'ü arayarak her türlü sorun ve talebini iletebileceğini, yapılan değerlendirmelerin ardından da istek sahibine en kısa sürede geri dönüş yapıldığını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet