Skip Navigation Links

Recep Atakaş Her Yerde ..

Belen Belediyesi Atakaş Nikâh ve Konferans Salonu, düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Recep Atakaş Her Yerde ..Web
TV

Gündem   A+a-

Belen Belediyesi Atakaş Nikâh ve Konferans Salonu, düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açıldı. Kurban kesimi, dualar ve kurdele kesimi ile gerçekleşen açılışta evliliğe adım atan genç bir çiftin de nikahı kıyıldı.

 

Atakaş Nikâh ve Konferans Salonu’nun Belen’e kazandırılmasında, katkılarından dolayı, T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu adına Hayırsever İşadamı Recep Atakaş’a plaket sundu.

T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Hatay Eski Milletvekili İsmail Soylu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Aygün, Emniyet Müdürü Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen İlçe Müftüsü Adem Cankurt, Hayırsever İşadamı Recep Atakaş, Hayırsever İş adamı Paşa Karaca, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Genç İş adamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten, Belen İdare Amirleri Belen Belediyesi Meclis üyeleri, Belen Belediye Başkan yardımcıları, Belediye İdare Amirleri, personelimiz, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve Belen halkının katılımıyla muhteşem bir törenle açılışı yapıldı.

Açılış Nikah Töreni İle Taçlandı
 

Gülşen Köroğlu ve Hakan İlgü’nün nikahını Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kıyarken, genç çiftlerin nikah şahitliğini ise T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Hayırsever işadamı Recep Atakaş yaptı. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, açılışta yaptığı konuşmasında salonun Belen’in sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacağını belirtti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu açılışta yaptığı konuşmada, “Atakaş Nikâh ve Konferans Salonu’nda geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önemi bir kez daha göstereceğiz. Bu salonda kuracağımız ‘Çocuk Meclisi’ ile Hatay’da bir ilke imza atacağız. Belen ilçemizde yaşayan çocuklarımızın, problemlerini, taleplerini ifade etmeleri, yaşadıkları kentle ilgili Belediye Meclisimizin alacağı kararlarda, söz sahibi olmaları, çözüm önerileri geliştirmeleri amacıyla, kendi oylarıyla seçme ve seçilme deneyimini yaşayan, demokrasi kültürünü özümseyen ve geleceğe güvenle bakan nesiler yetiştireceğiz. Bu salonun Belen ilçemize kazandırılmasında değerli katkıları olan bölgemizin hayırsever iş adamımız ve benim de Recep Abi diye hitap ettiğim hayırsever iş adamı Sayın Recep Atakaş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Konferans salonunun; sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağını konuşmasında dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, konuşmasının devamında, “Belen halkımızın hizmetine sunulan bu salonda; konferanslar, konserler, seminerler, söyleşiler, sinema günleri düzenleyerek Belen ilçemizin sosyal yaşamına canlılık katacağız. Kendi alanında uzman, meslek sahibi kişilerle Belen halkımızı bu salonda buluşturacağız” diye konuştu.

Yaptığı konuşmasında Bwlwn doğumlu Olduğunu ifade eden ve doğduğu memleketi hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyleyen hayırsever işadamı Recep Atakaş ise yapılan hizmetin ülkemiz için hayırlara vesile getirmesi temennisinde bulundu.?TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar'da hayırsever işadamı Atakaş'ın örnek teşkil eden bir isim olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardındın kurdele kesimi ile nikah salonu Belen İlçe Belediyesi'nde hizmete açıldı.

 

Recep Atakaş Her Yerde .. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet