Skip Navigation Links

Nice 167 Yıllara..

Türk Polisi, yıllar geçtikçe daha da güçleniyor ve çağın gereklerini yerine getirirken de halkıyla bütünleşiyor.

Gündem   A+a-

 
 
Türk Polisi, yıllar geçtikçe daha da güçleniyor ve çağın gereklerini yerine getirirken de halkıyla bütünleşiyor. Her geçen yıl duyulan güveni güçlendiren çalışmalar ortaya koyan Emniyet Teşkilatı, kendini yenileyen bir anlayışı yerleştiriyor. Emniyet Teşkilatının en büyük destekçilerinden birisi ise şüphesiz ki, İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ..
 
 
Emniyet Teşkilatı 167 yıllık bir çınar, bir gurur abidesi olarak göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.
Her geçen yıl kendini yenileyen, teknolojiyi daha fazla kullanan bir emniyet teşkilatı, Hatay’da da kendini fazlasıyla gösteriyor.
Hatay’ın kahraman polisleri olaylara en kısa sürede müdahale ve düğümlerin çözümünde en hızlı şekilde bir çalışma içindeyken, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’nın tam bir ekip ruhu içerisinde çalışıyor olmaları ayrıca mutlu ediyor.
Bir aile ortamında et ve tırnak gibi geceli gündüzlü bir çalışma içinde olan Emniyet Teşkilatının yanında ise en büyük destek İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ ve yönetiminden geliyor.
Emniyet Teşkilatının bina, araç ve teknoloji açığını muhteşem bir organizasyonla tamamlayan Mustafa Baştuğ ve ekibi, polisin arkasındaki gizli bir manevi güç olarak karşımıza çıkıyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet