Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Böke İskenderun'da Kadınlarla Buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Doç. Dr Selin Sayek Böke İTSO’da İskenderunlu kadınlarla buluşacak.

Böke İskenderun'da Kadınlarla Buluşacak

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Doç. Dr Selin Sayek Böke İTSO’da İskenderunlu kadınlarla buluşacak.

İskenderun’da yaklaşık 2 yıl önce kurulan İskenderun Şehir Kulübü, sosyal somrululuk projeleri, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında Selin Sayek Böke’yi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda İskenderunlu kadınlarla buluşturuyor.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Selin Sayek Böke’nin 11 Mart Cuma günü (Yarın) Saat 16.30’da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda kadınlarla biraraya geleceğini söyledi.

Yıldız, 11 Mart Cuma günü saat 16.30 da CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Selin Sayek Böke’nin İTSO’da bayanlarla buluşacağını belirten Yıldız, ‘’ İskenderun Şehir Kulübü olarak kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz, Ülkemizin tüm kadınları için büyük umut ve güven estiren Hatay'ın kıymetli evlatlarından vizyonuyla,duruşuyla gurur duyduğumuz, biz Cumhuriyet kadınlarının temsilcisi Prof.Dr.Selin Sayek Böke ile kadın kadına gerçekleştireceğimiz, ''Kadınız, Güçlüyüz, Değişim Bizim'' konulu panele tüm değerli kadınlarımızı bekliyoruz.”dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş