Skip Navigation Links

İskenderunlu Dolmuşçulara Hırsız Dadandı

İskenderun Sakarya Mahallesi ve Modern Evler’de, dolmuş ve otobüse giren hısızlar şoförlerin korkulu rüyası haline geldi.

İskenderunlu Dolmuşçulara Hırsız Dadandı

Gündem   A+a-

İskenderun Sakarya Mahallesi ve Modern Evler’de, dolmuş ve otobüse giren hısızlar şoförlerin korkulu rüyası haline geldi. Hırsızlar, gece yarısı park halinde bulunan araçtaki tüm bozuk paraları ve araç içerisindeki eşyaları çalıyor. Tedirgin Dolmuşçular, “ Kontağı kapatıp, rahat uyuyamıyoruz”  diye isyan ettiler.

İskenderun’da Sakarya Mahallesi ve Modern Evler’de, son günlerde hırsızların hedefi olan dolmuşların, park halindeyken gece yarısı soyulması, şoför esnafını tedirgin hale getirdi. Dolmuş ve otobüslere giren hırsızların araç içerisindeki bozuk para ve eşyaları çaldıklarını ifade eden şoförler, “Hırsızlık olaylarından biri önceki gün gece yaşandı. Şirket hattımızı kullandığımız cep telefonumuz araç içerisinde kalmıştı. Telefonda o kadar değerli bir şey değil. Ama hırsızlar araç içerisinde ne buluyorsa alıyorlar. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz. Aracımızı park edip yorgun eve gidiyoruz ama bu durumdan gözümüze uyku girmiyor. Tedirginiz. Kontağı kapatıp, rahat uyuyamıyoruz. Başka ne yapılabilir bilmiyoruz” dediler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet