Skip Navigation Links

İşitme Engelli Futbolcular Birincilik İçin Oynayacak

Pazar günü deplasmanda Muş İşitme Engelliler ile liderlik mücadelesi verecek olan İskenderun İşitme Engelliler futbol takımı destek bekliyor.

İşitme Engelli Futbolcular Birincilik İçin Oynayacak

Spor   A+a-

Pazar günü deplasmanda Muş İşitme Engelliler ile liderlik mücadelesi verecek olan İskenderun İşitme Engelliler futbol takımı destek bekliyor.

 

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, İşitme Engelliler 1.lig 4.gurup da mücadele eden İskenderun takımının geçen hafta Bingöl’ü 3-0 yendiğini hatırlatarak, bu hafta deplasmanda yapacakları maçın çok önemli olduğunu belirtti. Gurup lideri Muş ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Çörtük, galip gelmeleri halinde lider olacaklarını söyledi. Çörtük, ‘’takımımız başarılı. Sıkıntılar içinde yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki Muş’dan lider olarak döneceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Çörtük sözlerine şunları ekledi, “Bizler İskenderun işitme engelliler spor kulübü olarak 200 üyesi bulunan ve 50 sporcusu barındırıyoruz atletizm futbol ve bayanlar voleybol faaliyetlerimiz sürdürmekteyiz atletizmde semih Doğru Türkiye 1 cisi ve İbrahim tasar futbol milli sporcumuzdur futbolda deplasmanlı 1.liğinde şampiyonluğa oynuyoruz Ankara 1 adanadan 5 Gaziantep den 3 Diyarbakır 2 Kırıkhan 1 Reyhanlı 1 Dörtyol 2 sporcu transfer ettik iskenderunu en iyi şekilde temsil ediyoruz işitme engelli üyelerimizi sporcularımız kötü alışkanlıkdan uzak tutuyoruz sporu sevdiriyor topluma kazandırıyoruz Futbolda 15 sporcu transfer ettik yol para giriş dönüş otel yemek sporcuya harçlık vermemekte çok büyük krizdeyiz sıkıntıdayız birde uzak illere deplasman maçlara gidiyoruz masraflarımız çok ağır krizdeyiz İskenderun hayırsever iş adamlarımızı sanayi ve İskenderun halkımızın desteklerini yardımlarını bekliyoruz sonsuz saygılarımızı sunarız.

 

9 takımın mücadele ettiği İşitme Engelliler 1.lig 4.gurup da 22 puan ile Muş lider durumda. 21 puan ile İskenderun 2.aynı puan ile Adıyaman ise 3.durumda.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet