Skip Navigation Links

Dörtyol Esnaf Spor Başkan Toksoy’u Ağırladı

Dörtyol Esnaf Spor Kulübü Yönetimi ve sporcuları önceki gün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dörtyol Esnaf Spor Başkan Toksoy’u Ağırladı

Dörtyol   A+a-

Amatör Kümeden Süper Amatöre çıkmak için playoff mücadelesi veren Dörtyol Esnaf Spor Kulübü Yönetimi ve sporcuları önceki gün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile kahvaltıda bir araya geldi.

            Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’nın da katıldığı kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan Dörtyol Esnaf Spor Takım Kaptanı Uğur Karabulut; “Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy beyefendiye ilçedeki sportif faaliyetlere olan katkılarından ve bugün davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdığından dolayı teşekkür ederiz. Kulübümüz kurulduğundan beri altyapıya büyük önem veriyoruz. Bu yıl bunun semeresini görmeye başladık. Transfere hemen hemen hiç ihtiyaç duymadan kendi sporcumuzu yetiştirmeye başladık. Ama bildiğiniz üzere altyapı çalışmaları büyük bir sorumluluk ve maliyet gerektirmekte. Biz sorumluklarımızı yerine getirme noktasında kararlılığımızı muhafaza ederken diğer taraftan maddi olanaklar bakımından yaşadığımız sorunları da bağışlar ve sponsorlar aracılığıyla çözmeye çabalıyoruz” dedi.

            Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da gençlerle ve sporcularla bir arada olmaktan her zaman büyük keyif aldığını ve mutluluk duyduğunu belirterek; “Dörtyol Belediye Meclisimizde tüm meclis üyelerimizin oylarıyla amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılabilmesi konusunda ortak bir karar aldık. Şimdilik belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik yapı nedeniyle gönlümüzün arzuladığı yardımı yapamıyoruz. Ama göreceksiniz ki, en kısa zamanda bu gün yapılan yardımlarımızın kat kat artacak, gençlerimizin sportif faaliyetler içinde yer alması için özendirici bir yapı oluşturulacak. Hedefimizde 15 mahallemizde 15 ayrı spor tesisi yapmak var. Bunun için Belediyemizin ilgili birimleri hızlı ve titiz bir çalışmayı detaylarıyla birlikte yürütmekte. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ise mevcut alanların korunması ve en verimli şekilde kullanılması için çabasını ortaya koymakta. Ev sahipliğinizden ötürü de ayrıca teşekkür ederim. Bu gün yapacağımız müsabakada da başarılar diliyorum.” Dedi.

            Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’da esnafların spor kulübüne imkanları dahilinde destek olduğunu ama bunun yeterli olmadığını vurguladı.

            Aynı gün öğleden sonra Armutlu Spor ile 9 Ocak Kurtuluş Stadında karşı karşıya gelen Dörtyol Esnaf Spor 2-2 lik skora rağmen ortaya koyduğu başarılı ve organize futbol anlayışıyla da göz doldurdu.

            Playoff’da Süper amatöre çıkmak için mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor’un bir maç eksiğiyle 11 puanı bulunuyor. En yakın rakibi Armutlu Spor’unda yine bir maç eksiğiyle 9 puanı, Serinyol’un 8 puanı, Karaağaç’ın 7 puanı, Dörtyol Belediye Sporun 5 puanı ve Nardüzü Sporun ise 0 puanı bulunmakta.         

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet