Skip Navigation Links

Erzin'in Serbest Bölge Olması İçin Harekete Geçildi

Erzin sınırları içerisinde bulunan ve yıllardır belirsizliğini koruyan Ceyhan- Yumurtalık Serbest Bölgesi için

Erzin'in Serbest Bölge Olması İçin Harekete Geçildi

Gündem   A+a-

Hatay'ın Erzin ilçe sınırları içerisinde bulunan ve yıllardır belirsizliğini koruyan Ceyhan- Yumurtalık Serbest Bölgesi için Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek kolları sıvadı.

Erzin ilçe sınırları içinde bulunan Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölge adının Erzin Serbest Bölge olması için AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek, Bakanlık nezdinde girişimlerde bulunacakları belirttiler.

"Erzin Artık Sahipsiz Değil!"

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek şunları söyledi; “ İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan Serbest Bölge 4 bin 429 dönüme sahip olan Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölge’nin 3 bin 731 dönümü Erzin sınırlarına bulunmakta.

Fakat her ne hikmetse, Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölge olarak kayıtlarda görülmekte ve yıllardır bunun içinde hiçbir talep ve girişim olmamış.  Bu nedenle, bakanlık düzeyinde bu hatanın düzeltilerek adının "Erzin Serbest Bölge" olarak kayıtlara geçmesi için gerekli girişimlerde bulunduk.  Erzin artık sahipsiz değildir. Erzinlinin hakkının Erzin'e verilmesi için dün olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet