Skip Navigation Links

0-6 Yaş Çocuktur Deyip Geçmeyin !!!

0-6 Yaş Eğitimi Çocukların Geleceğini Etkiliyor

0-6  Yaş Çocuktur Deyip Geçmeyin !!!Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren Yapa Çocuk Akademi öğrenci velilerine yönelik “Çocuk Ruh Sağlığı” konulu konferans İskenderun Doğa Koleji’nde gerçekleştirildi. 

Konferansta Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Ebru Kalyoncu, ebeveynlere 0-6 yaş çocuk gelişimi hakkında bilgi verdi.

Yapa Çocuk Akademisi öğrenci velilerine yönelik “Çocuk Ruh Sağlığı” başlıklı konferansı ilgiyle dinleyen veliler, bugüne kadar doğru bildikleri bir çok davranış şeklinin ne kadar yanlış, yanlış olarak bildiklerinin ise farklı bir yönünün olduğunun farkına vardılar.  

Konferansa Yapa Çocuk Akademisi öğretmenleri ve velileri katılırken Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Ebru Kalyoncu konuşmacı olarak katıldı. 

Çocuk ruh sağlığı ve 0-6 yaş arası çocuk gelişimi hakkında ebeveynlere tavsiyelerde bulunan Kalyoncu, insan hayatının bütün geleceğinin 0-6 yaş arasında gizli olduğuna dikkat çekerek, çocukların psikolojilerini olumlu ve olumsuz yönde etkileyecek ebeveyn davranışları hakkında bilgi verdi ve çocuk ruh sağlığına dair anne ve babalara ciddi önerilerde bulundu.

0-6 yaş gelişim sürecinde nelerin normal, beklendik ve sıradışı olduğunu fark edebilmek amaçlı ebeveynlerin çocuk gelişimi hakkında geniş bilgilere sahip olması gerektiğini belirten Kalyoncu, çocuğun gelişimi sırasında yanlış eğitimin, erişkin yaşta ciddi problemler olarak belireceğini vurguladı.

ebru kalyoncu.jpg" />

 

 
0-6  Yaş Çocuktur Deyip Geçmeyin !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet