Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

X - Ray cihazından geçirilen kutudan bebek cesedi çıktı

Osmaniye Belediyesi'nde ölü bebek paniği yaşandı. Belediyeye gelen Suriyeli bir kadının elindeki karton kutudan bebek cesedi çıktı.

X - Ray cihazından geçirilen kutudan bebek cesedi çıktı

Hatay   A+a-

Alınan bilgiye göre, Suriye uyruklu 26 yaşındaki Rağde Elrifaielvezir elinde bir karton kutu ile belediye binasına geldi. Belediye hizmet binasına girişteki güvenlik kontrol noktasından geçmek isteyen Suriyeli kadının elindeki karton kutu, X - Ray cihazından geçirildiğinde, içerisinde bebek cesedi olduğu fark edildi. Bu arada, özellikle bayan güvenlik görevlileri gördükleri karşısında şoka girerken, hemen olay diğer güvenlik ekiplerine ve polise haber verildi. Kapıdan giriş yapmak isteyen ve Türkçe bilmeyen kadının elindeki karton kutuyu kontrol eden belediye güvenlik görevlileri, durumu amirlerine bildirdiler. 

Bu arada, olay yerine gelen polis, genç kadının Geçici Koruma Kimlik Belgesi'ni inceleyerek Humus doğumlu olduğunu ve Osmaniye'de sığınmacı olarak kaldığını belirledi. Kutudaki bebek cesedi ise 112 Sağlık ekiplerine kontrol ettirildi.

Suriyeli kadının Türkçe bilen yakınlarının olay yerine gelmesi ile gerçek ortaya çıktı. Yapılan incelemede Suriye uyruklu Rağde Elrifaielvezir’in Adana'da özel bir hastanede doğum yaptığı ve 26 gün sonra çocuğunun vefat ettiği ve bunun da resmi olarak belgelendiği anlaşıldı. Suriye uyruklu kadının bebeğinin defin işlemleri için Osmaniye Belediyesi’ne geldiği ve bebeğin ölüm raporunun da elinde olduğu anlaşıldı. Durumun aydınlığa kavuşması ile ortalık yatışırken, bebeğin cenazesi de çağrılan cenaze aracı ile götürüldüğü Osmaniye Asri Mezarlığı’nda ailesi tarafından toprağa verildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar