Skip Navigation Links

Başkan Toksoy'un İlk Kurşun Duyarlılığı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy geçtiğimiz gün beraberinde MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan,

Başkan Toksoy'un İlk Kurşun Duyarlılığı

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy geçtiğimiz gün beraberinde MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Özel Kalem Müdürü Özay Avan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Turcan, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Başar ve ekibiyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.


Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Genel Yayın Yönetmeni Sedat İskenderoğlu ve çalışanlarımız tarafından kapıda karşılanan Başkan Toksoy ve beraberindekiler gazetemiz çalışanlarını yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.


Sohbet ortamında geçen ziyarette Belediye Başkanı Yaşar Toksoy “İsmi ile onur duyduğumuz ve Milli Mücadele'de İlk Kurşun'un atıldığı Türkmen İlçemiz Dörtyol'da sorumluluk hissiyatı ile hizmet eden İlk Kurşun Gazetesi imtiyaz sahibi Sedat İskenderoğlu ve şahsında değerli mesai arkadaşlarını yeni kadro ve yeni oluşumu hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlçemiz faaliyet gösteren tüm basın kuruluşlarını önemsiyor ve her zaman destekçisi olacağız” dedi. 


Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sedat İskenderoğlu ise tüm çalışanlarımız adına ziyaretten duyduğu memnuniyet duyduğunu dile getirdi.


Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve beraberinde MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Özel Kalem Müdürü Özay Avan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Turcan, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Başar olmak üzere heyette bulunanlara gazete çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve beraberindekilere bilgiler verdi.


Daha sonra Belediye Başkanı YaşarToksoy beraberinde getirdiği Milli Mücadelede İlk kurşunun Dörtyol’da atıldığını belgeleyen “Genel Kurmay Başkanlığı Belgesini” gösteren tablo ile İlk kurşunla ilgili çeşitli tablolar hediye etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet