Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HASİAD'ın Ziyaretleri Sürüyor

HASİAD’ın İl Emniyet Müdürü ve Hatay Cumhuriyet Başsavcı ziyareti.

HASİAD'ın Ziyaretleri Sürüyor

Gündem   A+a-

HASİAD Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri,  İl Emniyet Müdürü  Ali Doğan ULUDAĞ ve Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Musa ÇATAL’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretlerde HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ öncelikle yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, HASİAD’ın şubat ayında yapılan ve mart ayında yapılacak faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. HASİAD olarak, Hatay’ın üzerindeki olumsuz algıyı yıkmak, güçlü Hatay lobisi oluşturmak için projeleri olduğunu ve bu hususta üzerlerine düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini belirtti.

İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, HASİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlimiz üzerinde oluşan olumsuz algının farkında olduklarını ve emniyet mensupları olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve günlük asayiş raporlarını incelediklerinde, Hatay’ın birçok ile nazaran daha az asayiş problemi olduğunu ifade etti.

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa ÇATAL,HASİAD üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek HASİAD’ın faaliyetlerini medyadan takip ettiğini ve çalışmalarını başarılı bulduğunu belirtti. Hatay’ın üzerindeki algının Hatay’ın ekonomisini olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar