Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karaağaç Semt Pazarı Açılıyor

Karaağaç Semt Pazarı 23 Şubat 2016 Salı günü saat:14.00’te törenle açılacak.

Karaağaç Semt Pazarı Açılıyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hem pazarcı esnafına çalışma rahatlığı, hem de vatandaşlara keyifli alışveriş sağlayacak olan Karaağaç Semt Pazarı 23 Şubat 2016 Salı günü saat:14.00’te törenle açılacak.

Vatandaşların kışın yağmur ve çamurdan, yazın ise sıcak ve tozdan etkilenmemeleri için 5 bin 770 metrekare alana inşa edilen Arsuz’un ilk semt pazarı, haftanın bir günü pazar yeri olarak kullanılacak, diğer günlerde de birçok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Park yeri ve sosyal alanlarıyla birlikte halka yeni bir yaşam alanı oluşturacak olan semt pazarında 3 bin m2’lik otopark alanı, 2770 m2 alanda da 90 adet tezgah, 10 WC, zabıta ofis binası, 56 m2’lik dinlenme tesisi ve kafeterya bulunuyor.

Arsuz hızla gelişiyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çok amaçlı olarak da kullanılabilecek olan Karaağaç Semt Pazarı’nın açılışına herkesi davet ederken,  semt pazarı ile hem alışveriş için gelen vatandaşların rahat edeceğini, hem de pazarcı esnafının modern bir mekânda satışlarını gerçekleştirebileceğini söyledi. İkinci semt pazarının en kıza zamanda da Uluçınar’da yapılacağını anımsatan Başkan Nazım Culha, her yönüyle her geçen gün hızla gelişen ve güzelleşen Arsuz’a kalıcı hizmetler yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş