Skip Navigation Links

Olmazsa Olmazlarım ve İskenderun’la İlgili Hayallerim Var !!!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun,8.Gün Haber Web TV ve 8. Gün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Olmazsa Olmazlarım ve İskenderun’la İlgili Hayallerim Var !!!Web
TV

Gündem   A+a-

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, 8.Gün Haber Web TV ve 8. Gün Gazetesi’ni ziyaretinde onlarca soruyu açık yüreklilikle yanıtlarken lafını esirgemedi :

Olmazsa Olmazlarım ve İskenderun’la İlgili Hayallerim Var !!!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, 8.Gün Haber Web TV ve 8. Gün Gazetesi sahibi Gökpınar’ı ziyaretinde, bölge siyaseti, ilçe başkanı olarak ileri sürdüğü olmazsa olmazları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i, AK Parti’li İskenderun Belediyesi’nin çalışmalarını, aktif siyasetteki mutlulukları ve pişmanlıklarını, Hatay’ın Dünya’ya örnek gösterilen mozaiği ile huzur ve güven ortamından bazı gazetelerin attığı utanç manşetlerini ve özel yaşamını açık yüreklilikle anlattı.

Vedat Tosun, siyasette ve AK Parti’deki olmazlarını şu çarpıcı cümlelerle ifade etti : “Benim gördüğüm yanlışları söylemek gibi bir yapım var. Susamıyorum, çok susan bir yapım yok. Evet çok tepki çekiyorum fakat doğruları söylemek gibi bir yapısı olmalı her insanın, doğruyu ve yanlışı uygun bir üslupla dillendirmek zorundayız. AK Parti’de ben böyle bir ortamın olduğuna inanıyorum. “

Siyasete yurtdışındayken gelen sürpriz bir telefonun ardından vermesi oldukça zor bir kararla adım atan ve Büyük Birlik Parti’li kimliğini hiçbir zaman gizlemeyen AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Hatay’daki kültürel, inanç ve etnik farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü bir anlayışın dışındaki tüm anlayışları reddettiğini ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selin Sayek Böke ile ilgili atılan çirkin manşetleri de eleştiren Vedat Tosun, “Biz Hatay’da hiçkimsenin inancını ve etnik kimliğini sorgulamayan bir terbiye ile büyütüldük. Bunu Hatay’lı olmayan bilemez. Atılan manşetler tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da üzüntüyle karşılandı. Böyle bir anlayışı kabul etmek mümkün değil. Herkes gibi ben de kınadım” dedi.

Türkiye’nin bölgesinde ve Dünya’da güçlü aktörler arasında yer almaya ve söz sahibi olmaya başlamasının içerde ve dışardaki şer odakları tarafından engellenmeye ve Türkiye’nin zayıf düşürülmeye çalışıldığına dikkat çeken Vedat Tosun, Emperyal güçlerin içerdeki işbirlikçileriyle birlikte Türkiye’yi bir kaos ortamına sürüklemek gayretlerine vurgu yaptı.

Her ne pahasına olursa olsun Türkiye’nin ilerlemesinin önünde kimsenin duramayacağına olan inancını ifade eden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, “Bölgemizde yaşanan gelişmelere sessiz kalmamızı ve sadece izlememiz bekleyenler, Dünya’nın bir ucundan gelip Ortadoğu’yu şekillendirmeye çalışıyor. Bunu aklen ve fikren kabul etmek mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti küresel bir güç olarak her zaman bölgesinde ve Dünya’daki gelişmelere sessiz kalmayacaktır” dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı olarak İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le ilişkilerinin kötü olduğu yönündeki dedikoduları sert bir dille yalanlayan İlçe Başkanı Vedat Tosun, “AK Parti ailesinde büyük bir uyum olduğu gibi, zaman zaman eleştiriler de olacaktır. Eleştirinin olmadığı yerde başarıyı yakalayamayız. Kendimizi kandırmak yerine halkımız için en iyiyi bulmak adına tartışıyor ve bazen de fikir ayrılığı da yaşayabiliriz. Olması gereken de bu değil mi? Halkımıza karşı sorumluluklarımız ve bizlere duydukları güvenden dolayı da borcumuz var. Hiçkimse oturduğu yerden dedikodu ürütmesin! Teşkilatımızla Belediyemiz arasında problem olmadığı gibi tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz.”

Olmazsa Olmazlarım ve İskenderun’la İlgili Hayallerim Var !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet