Skip Navigation Links

Körfez İskenderun Spor Tek Yumruk...

Kulüp Başkanı Bekir Tufan ve yönetim kurulu üyeleri futbolcularla bir araya gelerek moral verdiler.

Körfez İskenderun Spor Tek Yumruk...

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Körfez İskenderun Spor, 5 Temmuz stadında çalışmalarını Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günü çift idman yaparak geçiren Turuncu Mavililerde hafif sakatlığı sürat takım kaptanı Osman Yıldırgan'ın durumu gün geçtikçe iyiye gitmesi teknik heyeti sevindiriyor.
 
YÖNETİCİLER MORAL VERDİ
Geçen hafta deplasmanda Beylerbeyi Spor'u 3-1 mağlup ederek moral kazanan Körfez İskenderun Spor'da futbolcuların misafirleri vardı. Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Bekir Tufan ile yönetim kurulu üyeleri, İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan antrenmanı izlediler.İdmanın ardından stad'ta futbolcularla bir toplantı düzenleyen Körfez İskenderun Spor'un kulüp Başkanı Bekir Tufan, "Beylerbeyi deplasmanında elde ettiğiniz galibiyetten dolayı başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız tüm karşılaşmalar bizim açımızdan final havasında geçecektir. Bunun için daha da fazla çalışmanız gerekmektedir. Alacağımız her galibiyet bizileri biraz daha tehlikeli bölgelerden uzaklaştıracaktır. Biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevimizi yerine getirmek için tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Bundan sonraki karşılaşmalardan da 3 puan beklemekteyiz" dedi arada hafif KÖRFEZ İSKENDERUN SPOR'DA OSMAN YILDIRGAN İYİLEŞİYOR.
 
Körfez İskenderun Spor'da sakatlığı devam eden takım kaptanı Osman Yıldırgan, takımın haricinde masör Ramazan Gözüküçük nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Osman Yıldırgan, "Gün geçtikçe iyiye gitmekteyim. Önümüzdeki Çarşamba günü oynayacağımız Dersim Spor karşılaşmasına kadar tamamen iyileşip takımdaki yerimi alacağım" dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet