Skip Navigation Links

Ağustos Ayı İşadamları Toplantısı

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa'da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi

Gündem   A+a-


 
 
Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi
 
Hassa’da İş Adamları İle Geleneksel İstişare Toplantısı
 
Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.
 
Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel organizasyonunda Akbez Gülpınar Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya,Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, Hassa Beleldiye Başkanı Mehmet Karataş ve Belde Belediye Başkanları,Hassa İşadamları Dernek Başkanı Av. Halil Zehir, Hassa Meyve Üreticiler Birliği Başkanı M.Nuri Gündoğdu, ve iş adamları katıldı.
 
Ağustos ayı toplantısında;
Hassa’nın tarım sektöründeki ticari faaliyetleri ve ekonomik yapısı masaya yatırıldı. Sorunları ve çözüm yolları, tartışmaya açıldı.
 
Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, yaptığı konuşmada;
 
“Her ay gerçekleştirdiğimiz sohbet toplantılarında büyük mesafeler elde ettik.Bir araya gelme kültürümüz genişledi. Önemli kararlar aldık, İş adamları derneğini kurduk, meyve üreticiler birliğini oluşturduk.” dedi.
“ Hassalı, büyük düşünmelidir.Hayallerimiz artık gerçeğe dönüşmektedir.Hassa-Dörtyol projesi ülke gündeminde yerini almış ve proje çalışmaları hızla devam etmektedir.10-15 yıl sonra Hassa’nın; nüfusuyla ,sanayisiyle,tarımıyla ve ulaşımıyla bölgenin en gözde ilçeleri arasında yer alacağını ,şimdiden görüyorum.” Dedi.
 
Kaymakam TEKBIYIKOĞLU,
Hassa’da jeotermal çalışmaların yapıldığını ve olumlu sonuçlar alındığını belirterek,Hassa’nın günden güne ufkunun açıldığını, sözlerine ekledi.
 
Toplantı;tarımsal destekleme ve projeler konulu sunumların ardından sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet