Skip Navigation Links

Teröre Lanet Yağıyor!

Dün akşam saatlerinde Ankara'da terör örgütleri tarafından düzenlenen bombalı saldırıya lanet yağıyor.

Teröre Lanet Yağıyor!

Gündem   A+a-

İSKENDERUN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

Ankara’da dün gece yine masum insanların canına kıyıldı. Birçok yuvaya yine ateş düştü.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak, nereden, kimden ve hangi amaçla gelirse gelsin terörün her türlüsünü de, bunu yapan gözü dönmüş, vicdanı körelmiş, beyni küçülmüş maşaları da lanetliyoruz. Allah hepsini kahretsin.

Bunu yapan kansızlar bilmelidir ki, bu Milleti, Bu Vatanı bölmeye, parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Ay yıldızlı şanlı bayrağımız ilelebet göklerimizde dalgalanacaktır.

 

BAŞKAN SAVAŞ ANKARA’DAKİ HAİN TERÖR SALDIRISINI KINADI

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ankara’daki askeri servis konvoyuna yönelik hain saldırı sonrası kınama ve taziye mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında terörün çirkin yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını dile getiren Başkan Savaş, “Başkent Ankara’nın merkezinde gerçekleşen ve çok sayıda insanımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı bu alçak saldırıyı acı içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Terör saldırısını gerçekleştirenleri ve terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bunu destekleyenler bilsinler ki milletimiz teröre en güzel cevabı yine birlik içinde kalarak verecektir. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti.

 

NAZIM CULHA ANKARA'DAKİ HAİN TERÖR SALDIRISINI KINADI

"10.10.2015'te 103 kişinin hayatını yitirdiği saldırıdan yaklaşık 4,5 ay sonra, Türkiye bombalı bir saldırıyla bir kez daha kalbinden vuruldu. 28 kişinin yaşamını yitirdiği, 61 kişinin de yaralandığı bu saldırısının ardından bugün de Diyarbakır Lice'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 6 askerimiz şehit düştü, bir askerimiz de yaralandı. Her doğan günün ölümle gelmesinden artık usandık. Her gün ölmek değil, artık yaşamak istiyoruz!

Bugün terörün vardığı nokta, her geçen gün daha da ağırlaşmakta, ülkemiz kan ve gözyaşı gölüne dönüşmektedir.  Bu acıları yaşamayı hak etmiyoruz. Bu kanlı döngünün kaderimiz olduğuna inanmıyoruz.  Yüzyıllarca olduğu gibi bundan sonra da ülkemizde huzur ve barış içerisinde kardeşçe yaşamak istiyoruz, huzur istiyoruz, güven istiyoruz..

Terörsüz bir Türkiye özlemiyle, ülkemizde uygulanan kaos planına karşı tüm yurttaşlarımızı sağ duyulu olmaya, birlik ve beraberliğimizi korumaya davet ediyor, bu kirli oyunu  hep birlikte el ele barış şarkıları söyleyerek bozacağımıza yürekten inanıyorum.

Askerimizi,  sivil vatandaşlarımızı, gençlerimizi hedef alan her türlü saldırıyı nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

 

HASİAD BASIN AÇIKLAMASI

Başkentimiz Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin huzur ve refah ortamı için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik yapılan bu elim terör saldırısının üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz.

 

CHP HATAY İL BAŞKANI MEHMET GÜZELMANSUR

YİNE YUREĞİMİZİ YAKTILAR...

Dün ve bugün gerçekleşen Ankara ve Diyarbakır terör saldırılarını lanetliyor hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Nerdeyse her gün güvenlik zafiyetiyle karşı karşıya kaldığımız ülkemizde maalesef sorumlular sadece olayı gerçekleştirenleri kınamakla yetiniyorlar. Ülkemiz nerde ne zaman patlak vereceği belli olmayan olaylarla karşı karşıyadır. Özellikle istihbarat noktasında yaşanan sıkıntılar hat safaya çıkmıştır. Yüzyıllardır barışın ve kardeşliğin beşiği olmuş topraklarımızda kan ve göz yaşına yer yoktur. Siyaset merci çözüm bulma halkın güvenliğini sağlama yeridir. Bütün yetkili siyasiler bu hassas dönemde üstlerine düşenden daha fazlasını yapmalıdır. Barışı ve kardeşliği hakim kılmak halkımızın can güvenliğini sağlamak huzuru temin etmek hepimizin görevidir. Bizler üstümüze düşenin fazlasını yapmaya hazırız.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet