Skip Navigation Links

“Bu Koltukta Hep Namusum Ve Şerefimle Oturdum”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, hakkında konuşulanlara yanıt verdi.

“Bu Koltukta Hep Namusum Ve Şerefimle Oturdum”

Gündem   A+a-

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, hakkında konuşulanlara yanıt verdi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl içerisinde genel seçimler öncesi İskenderun Belediyesi’nin gayri menkul satışlarına karşı çıkan ve satılmaması yönünde sürekli açıklamalar yapan İlçe Başkanı Vedat Tosun, o dönemlerde konuyu genel merkeze taşımıştı.

 

Bunun ardından herkes İlçe Başkanı ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in aralarının açık olduğu söyleniyordu. Aradan geçen zaman zarfında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile İlçe Başkanı Vedat Tosun’un sürekli bir araya gelerek programlara beraber katılması ve en son AK Parti Hatay Milletvekili ve T.B.M.M Amiri olan Orhan Karasayar’a beraber ziyarette bulunmaları kamuoyunda konuşulmaya başladı. Gayri menkul satışları ile ilgili Ankara’ya dosya götürdüğünü gizlemeyen ve açık yüreklilikle söyleyen Başkan Tosun, “Ben hiçbir zaman yanlışa doğru demedim. Evet, o zamanlar Ankara’ya gittim ve seçimler öncesi gayri menkul satışlarının olmasının yanlış olduğunu ifade ettim. Genel merkezde satışlara dur dedi. Benim ve teşkilatımın hiçbir zaman Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ile arasında herhangi bir tartışma veya soğukluk yaşanmadı. Şunu hiç kimse unutmasın ki, biz her zaman doğruların ve hizmetin yanındayız. İlçe başkanlığı görevine hep namusum ve şerefimle oturdum. Bu güne kadar usulsüz bir şey varsa belgelesinler ve ıspatlasınlar, anında istifa ederim” dedi.

 

İskenderun’da sürekli bir dedikodu olduğunu, bununda kente hep zarar verdiğini belirten Başkan Vedat Tosun, açıklamalarını daha da geniş tutarak, “Bir zamanlar Mehmet Algan’cı dediler, şimdi ise Seyfi’ci diyorlar. Bakın biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Ben Algan’cı veya Seyfi’ci olmadım. Genel seçimlerde Mehmet Algan genel merkezimizin teveccühleriyle Hatay’da adayımız oldu. Bize de teşkilat olarak sahiplenmek düştü. Programlara beraber katılıp partimizin selameti için çalıştık. Biz teşkilat olarak Orhan Karasayar vekilimiz ile de çalıştık. Ayrımız ve gayrımız yok, asla da olmayacak. Şimdide Seyfi’ci diye kamuoyunda konuşanlar oluyor. Her zaman söyledim, yine söylüyorum; Seyfi Dingil’in yanlış yaptığı konularda karşısındayız. Doğrularında ise, her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Kamuoyu bunu böyle bilsin. Seyfi Başkanımız şu an kentimize hizmet için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor. Bizde sürekli hizmet konusunda yanındayız.”

 

‘Pazar Yerlerini Aldım’ Diye Dedikodular Çıkıyor

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile görüşmelerinin birileri tarafından yanlış ilişkilendirildiğini önemle vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, “Belediyeye fatura kestiğimizi veya Pazar yerlerini aldğım yönünde söylentiler var. Bunları birisi belgeler ve ıspatlarsa namusum ve şerefimle oturduğum bu koltuktan anında istifa ederim. Bizler menfaat düşkünü insanlar değiliz. Şerefimizle oturduğumuz bu koltuğu şerefimizle teslim etmesini de biliriz. Seyfi Dingil bizim belediye başkanımızdır. Tabiki bizde AK Parti teşkilatı olarak programlara beraber katılıp çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Kimse bundan bir yanlış anlam çıkarmasın” dedi. Dedikoduculara da seslenen Başkan Tosun, “İşte bu kentin huzuru maalesef o üç beş dedikoducu yüzünden kaçıyor. Herkes işine baksın. O yaptıkları dedikodular sürekli kendilerine zarar veriyor” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet