Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Çamur Medyası; Kin Ve Nefretten Başka Dil Bilmez'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke hakkında karalama kampanyası başlatan

'Çamur Medyası; Kin Ve Nefretten Başka Dil Bilmez'

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke hakkında karalama kampanyası başlatan gazetecileri sert bir dille eleştirdi:

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)'nin Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke hakkında Hıristiyan olduğu yönünde haberler yaparak eleştiren gazetecileri sert bir dille eleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu alevi kimliğiyle, partinin yıldız ekonomisti ve gülen yüzü Selin Sayek Böke ve ailesini de Hıristiyan kimliğiyle hedef alan gazetecilere “çamur medyası” yakıştırması yapan Başkan Culha, ırkçılık ve saldırganlık içeren ve nefret dili kullanan gazeteleri ve sahiplerini de kınadı.

Selin Sayek Böke’nin yetiştiği topraklarda tüm dinlerin ve renklerin bayramları birlikte kutladığına, yasların da birlikte tutulduğuna dikkat çeken Başkan Nazım Culha, “Çamur medyası, kendinden görmediği herkesi ötekileştirmeye, farklı gördüğü herkese saldırmaya devam ediyor. Genel Başkanımıza Alevi kimliğini hedefe koyarak saldıranlar, şimdi de bölgemizin insanı Genel Başkan Yardımcımız Selin Sayek Böke'nin babasının Hıristiyan kimliği üzerinden saldırmaya başladı. Müslüman bir anne ve Hıristiyan bir babanın evladı olan Selin Sayek Böke'nin yetiştiği topraklarda insanların dinini, dilini sormazlar. Selin Sayek Böke'nin yetiştiği topraklarda insan olmak tek ölçüdür; bayramlar birlikte kutlanır, yaslar birlikte tutulur. Bu nedenle, barış ve kardeşlik diyarı olarak adlandırılır. Selin Hanım'a dil uzatanların adı "çamur medyası"dır. Bunlar "sahipleri" gibi kin ve nefretten başka dil bilmezler. Bu nedenle, Selin Hanım'ın kişiliği duruşu ve kimliği bizim; nefret dili ırkçılık ve saldırganlık "çamur medyası" ve "sahipleri"nindir. Hayatını ve tüm çalışmalarını bu ülkenin refahı ve geleceğine adayan , ülkemizdeki kardeşliğin sembolü durumundaki Sayın Selin Sayek Böke'nin dini kimliği üzerinden toplumun bir kesimini hedef gösterenleri şiddetle kınıyorum” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar