Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ABADER'den Gazetecilere Yürekten Destek

Kısa adı ABA-DER olan Abacılı Yörük Türkmen Derneği Yöneticileri, İGC’ye nezaket ziyareti yaptılar.

ABADER'den Gazetecilere Yürekten DestekWeb
TV

Gündem   A+a-

Dernek Başkanvekili Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, üyeler İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı  Hüseyin Sönmez, Türk Telekom İl Müdür Yardımcısı Ahmet Bilgin, Enerji-Sa  yetkilisi  Ömer Osman Bilgili, Av.Burak Bakır, Av.Ümran Gültekin’dan oluşan konukları İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu  karşıladılar.

Aba-Der Başkan Vekili Davut Taşdelen, İGC yeni yönetimini kutlayarak, ‘’başarılı çalışmalar yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Hayırlı olsun’’ dedi. Taşdelen, “basın hepimizin ortak sesi. Doğruları yazmazsa, halk yanlış yönlenir. Bu çalışmalarınız çok güzel. Mesleki seviyenin yükselmesi herkes için iyi olur. Yerel basın her zaman dinamik çalışmakta ve önemli hizmet vermektedir. Cemiyetinizin yeni yönetimini kutluyor ve başarılar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, dün ‘Saygıdeğer Halkımıza’ başlığıyla yayınlanan İGC deklarasyonunu hatırlatarak, bu konuya çok önem verdiklerini ve sonuna kadar gideceklerini söyledi. Cıncık, “tüm arkadaşlarımıza her zaman bu mesleğin çok önemli olduğunu, kendi menfaatleri için değil toplum için çalışmaları gerektiğini belirtiyoruz. Ancak, bunu yapmayanların da mesleğe devam etmemesi gerekiyor. Küçük hesaplar peşinde koşanların gazetecilik yapmaları tehlikeli olmaktadır. Biz bunu önlemeye çabalıyoruz. Tabi, halkımızdan, işadamlarımızdan da bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

ABADER'den Gazetecilere Yürekten Destek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş