Skip Navigation Links

MMK Metalurji’de 5S Ödül Töreni

Türkiye’nin önemli Demir Çelik Üreticilerinden ve Bölgemizdeki, soğuk haddehane, Galvanizli sac ve Boyalı Sac üreticisi tek firma olan MMK

MMK Metalurji’de 5S Ödül Töreni

Gündem   A+a-

Türkiye’nin önemli Demir Çelik Üreticilerinden ve Bölgemizdeki, soğuk haddehane, Galvanizli sac ve Boyalı Sac üreticisi tek firma olan MMK Metalurji San. Tic. Ve Liman İşletmeciliği A.Ş.’de 2015 yılı içerisinde “5S Temizlik ve Düzen Sistemi” uygulamalarında birinci olanlara ödülleri, her sene olduğu gibi bu sene de Firmanın Genel Müdür Vekili Sn. Denis Kvasov’un d katıldığı bir tören ile verildi.

MMK Metalurji Laboratuvarlarında 2015 yılı 5S çalışmalarında en iyi alan seçilen Merkez Mikrobiyoloji Laboratuvarı 5S Sorumlularına, plaket ve ödülleri düzenlenen tören ile Genel Müdür Vekili Sn. Denis Kvasov ve Laboratuvar Müdürü ve Ar-Ge Koordinatörü Sn. Özgür Karakaş tarafından verildi.

Törende, 5S çalışmalarında birinci olan Ali Doğan, Erkan Bölükbaşı ve Laboratuvar Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Kvasov “Bir şirketin Laboratuvarları o şirketin aynasıdır” diyerek, Laboratuvarların bir firma için önemini vurguladı. Genel Müdür Vekili Sn. Kvasov, MMK Metalurji Dörtyol ve Dilovası tesislerinde bulunan ve senkronize olarak tek noktadan yönetilen Laboratuvarlarının, her iki tesisteki ürünlerin eşdeğer ve yüksek kalitede olmasına büyük katkı sağladığını belirtti. MMK Metalurji’nin, analiz çeşitliliği, hassasiyeti ve güvenirliği bakımından Türkiye’nin en iyi Laboratuvarından birine sahip olmasındaki kilit unsurun, konusunda uzman çalışanlarına ve yüksek teknolojili laboratuvar cihazları ile donatılmış olmasına borçlu olduğunu söyledi. Sistematik ve standart çalışma örneği gösteren ve yıl içerisinde bir çok testten akredite olarak yenilikleri takip ederek sürekli gelişen Laboratuvarlarıyla gurur duyduğunu belirten Kvasov, Ar-Ge Merkezi kurulumu çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu konuda tecrübeli Laboratuvar personelinin katkısnın büyük olacağına inandığını söyledi.

Törende söz alan Laboratuvar Müdürü Sn. Özgür Karakaş da, 2015 yılı sonu itibariyle, Dörtyol Lokasyonundaki laboratuvarlarında 19 ve Dilovası Lokasyonundaki laboratuvarlarında 17 toplamda 36 gibi, (boyalı saclar için bir çoğu Türkiye’de ilk ve tek olmak üzere) yüksek sayıda testten akredite olarak, TÜRKAK’tan AB-0973-T Dosya Numarası ile TS EN ISO/IEC 17025:2012 Akreditasyon belgesi almaya hak kazandığını vurguladı. Böylece, MMK Metalurji, Türkiye Demir-Çelik üreticileri arasında en kapsamlı laboratuvar akreditasyonuna sahip firma haline geldiğini belirtti. rutin testleri yüksek doğrulukta gerçekleştiren MMK Metalurji Laboratuvarlarının bu İnteraktif Laboratuvarcılık yaklaşımını uzman çalışanlarının gayretine borçlu olduğunu ve tüm laboratuvar ekibi ile gurur duyduğunu ifade eden Karakaş, buradan yetişen nitelikli personellerinin ülkemiz demir çelik sektöründeki Laboratuvarcılık yaklaşımlarına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet