Skip Navigation Links

Teniste Şampiyon Haydar Cem Gökpınar..

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Tenis Sporcusu Haydar Cem Gökpınar, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen kış kupasında Şampiyon oldu

Teniste Şampiyon Haydar Cem Gökpınar..

Spor   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Tenis Sporcusu Haydar Cem Gökpınar, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 1-6 Şubat ta Mersin’de düzenlenen kış kupasında Şampiyon oldu.

Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Hatay ve daha bir çok ilden grubunun başarılı sporcularının katıldığı Mersin Kış Kupası, heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni temsil eden takımda yer alan Haydar Cem Gökpınar da kendi dalında şampiyon olarak kupayı Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatay halkına armağan etti.

Haydar Cem Gökpınar’ın şampiyon olması sonrası duygularını ifade eden sporcu Antrenörü Mehmet Doğan ve küçük şampiyon Haydar Cem Gökpınar’ın babası İsmail Gökpınar, “Bize bugüne kadar destek  olan başta Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve kulüp başkanımız Serdar Güven’e teşekkür eder, şampiyonluk kupası bize bu yolda yürürken destek olan tüm Hatay halkına hediyemiz olsun Hatay’a kupayla dönmek bir gurur.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet